co je kvalitnější SACHS nebo LUK
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- octaviajedna
- Přispěvovatel
co je kvalitnější SACHS nebo LUK
co je podle vás kvalitnější spojková sada pro dvouhmotu? díky
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Teď sem dodělal OI TDI a byl tam komplet REPSET od luku kde se roztrhl přítlačák,ale auto je smotajev a majitel jen jezdil, nic se o tom neví. Po konzultaci s majitelem se dle ceny nic nevybralo, protože to je moc drahý, nakonec si dovezl REPSET od LUKU a neřekl cenu, je mi to jedno. Namontoval jsem to a je vidět jasný rozdíl oproti nové dvouhmotě, prostě od začátku jde z tuha krásně šlape a stará je těžce vyjetá a má strašnou vůli. Pokud se to do roku posere, tak poseru celou firmu LUK asi, protože kdo to má pořád dělat do kola?
Uvidime, montáž proběhla v cajku, tak snad to vydrží.
Dvouhmota byla předmontovaná, vše jsem stáhl dle momentu, jak je popsáno v literatuře pro LUK a řeknu vám, že jsem až udiven jak ta spojka jde lehoulince mačkat
, to je jak šlápnout do hovna jak tu někdo psal 
Když sem na svým AXR golfu dal jen přeobloženou lamelu, taky šla tak strašně lehce, ale jak si sedla po pár tis km, tak jde to už s větším odporem.
To je jen dojem a pocit co jsem aktuálně zažil, protože moc spojek na OI se kolem mě nesere,tak s DMF moc zkušenost nemám a hlavně s ovládáním spojky.
Uvidime, montáž proběhla v cajku, tak snad to vydrží.
Dvouhmota byla předmontovaná, vše jsem stáhl dle momentu, jak je popsáno v literatuře pro LUK a řeknu vám, že jsem až udiven jak ta spojka jde lehoulince mačkat
Když sem na svým AXR golfu dal jen přeobloženou lamelu, taky šla tak strašně lehce, ale jak si sedla po pár tis km, tak jde to už s větším odporem.
To je jen dojem a pocit co jsem aktuálně zažil, protože moc spojek na OI se kolem mě nesere,tak s DMF moc zkušenost nemám a hlavně s ovládáním spojky.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- octaviajedna
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista