A6 r.v. 2000 rušení radia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
noki
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

A6 r.v. 2000 rušení radia

Příspěvek od noki »

Ahoj, mám v autě Navigation plus a když se dotknu plynu nebo brzdy, začnou reproduktory syčet. Sice je to slyšet jenom když auto jede pomalu a radio
není moc nahlas, ale vadí mi to. Poradí někdo? Dělá to i při přehrávání CD. Díky.
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Nikdo neví :?
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

noki píše:Nikdo neví :?
Riesenie je ze pouzijes filter napajania, ale to je skor zahrabanie skutocneho problemu. Je to rok 2000. Filtracne kondiky v radiu na napajanie niesu precizne, su tu klasicke elektrolyty. po 14nastich rokoch si mozu trochu stazovat.

Nedorabal si xenony? Niejake ine prislusenstvo ako zosilovac, ci nejake transmitery nehrozi?
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Ne, xenony nemam, všechno je origo a dělá to jenom někdy :? Když se dotknu plynu, tak to asi 3 vteřiny syčí
RastoN15
Sběrač informací

Příspěvek od RastoN15 »

ja mam napr. horsi signal ked mam zapnute denne svietenie.
Passat Variant 2.0 TDI 81kw CBDC
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Na kvalitu a sílu signálu to nemá vliv. U mě se to projevuje jenom tím syčením a to jenom někdy. A dělá to i u přehrávání CD. Navíc to syčení nereaguje na ovládání hlasitosti, takže je slyšet jenom, když to radio hraje víc potichu. :?
Když je to víc nahlas, tak už je to slyšet jenom třeba v pauzách mezi písničkama
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“