ETKA 7.4 (PLUS)(International)(Germany) Problemy a Riesenia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ETKA 7.4 (PLUS)(International)(Germany) Problemy a Riesenia
Zdravim, asi to tu nema co robit, ale mam problem. Dlho som uz nespustal etku, chybali updaty tak som dostahoval a nechal instalovat. Isiel som prec. Ked som sa vratil zastalo to na hlaske v zmysle: TIETO AKTUALIZACIE SU MOZNE IBA PRE STAVAjuCU VERZIU ETKA 7.4 KONTAKTUJTE ......... PRE NOVSIU VERZIU DVD. Nechapem, mam 7.4 a aj je teraz 7.4. co sa stalo? Mam aj jak pisem, PLUS a aj International. PC som cele preinstaloval, skusil viac verzii 7.4 ci z torrentov alebo ULOZTO. Vysledok je rovnaky.
Potrebujem zistit cislo hlavy 2,5 V6 BAU a 2,5 V6 BDH. Potrebujem vediet ci ked namontujem hlavy BDH na motor BAU, vlezu mi do hlavy BDH komplet vstreky s hlavy BAU?
Chcem dosiahnut na BAU vacky a vsetko aby to bezalo uz na loziskach ako to ma BDH, BDG. To BAU uz bolo rozoberane, hlavy boli tiez menene, originalne BAU ma uz vacky na loziskach? Ked som zhodil dekle, aktualne je to ako stary model. Vacky niesu na rolnach.
Dakujem za pomoc.
Potrebujem zistit cislo hlavy 2,5 V6 BAU a 2,5 V6 BDH. Potrebujem vediet ci ked namontujem hlavy BDH na motor BAU, vlezu mi do hlavy BDH komplet vstreky s hlavy BAU?
Chcem dosiahnut na BAU vacky a vsetko aby to bezalo uz na loziskach ako to ma BDH, BDG. To BAU uz bolo rozoberane, hlavy boli tiez menene, originalne BAU ma uz vacky na loziskach? Ked som zhodil dekle, aktualne je to ako stary model. Vacky niesu na rolnach.
Dakujem za pomoc.
Naposledy upravil(a) Sayllo dne 20 dub 2014, 17:52, celkem upraveno 2 x.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
ano je uz 1.6 odkaz je http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=115276
Tak zabil som som stym zas celu noc, stiahol som dalsie 2 etka. NEJDE TO. je mi jasne ze 7.3 uz neaktualizujem, ale ta 7.4 slapala. Proste to uz ale nejde. Nemate niekto 100% zdroj pre etku ktoru pouzivate a aj vam ide na 100%? Uz ma to fakt sere, skutocne to uz terz moc potrebujem.
Etka
Mně dělalo úplně stejnou chybu a vyřešil jsme to tak že stáhl jsem všechny aktualizace .
Updater je všechny stáhne do ETKA / Data a pak značky / AU / SE /SK /VW
Udělal jsem jsi stejne složky na ploše nakopíroval všechny stažené aktualizace do nich a pak změnil datum na nootebooku a postupně kopíroval se složek z plochy do ETKY kam mají jít a vše se instaluje bez problému jen musíte měnit postupně datum na nootebooku (PC).
Tak at vám to aktualizuje bez problému .
Udělal jsem jsi stejne složky na ploše nakopíroval všechny stažené aktualizace do nich a pak změnil datum na nootebooku a postupně kopíroval se složek z plochy do ETKY kam mají jít a vše se instaluje bez problému jen musíte měnit postupně datum na nootebooku (PC).

Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
Re: Etka
No dobre, ale preco to robi?? Sak to islo vzdy same a normalne.mirek píše:Mně dělalo úplně stejnou chybu a vyřešil jsme to tak že stáhl jsem všechny aktualizace .