Kterou ŘJ airbagů pro O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zdenouch
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Kterou ŘJ airbagů pro O1

Příspěvek od zdenouch »

Zdravím pánové,

chci si dodělat originální vypínání airbagu spolujezce u O1 MR02.

Nechci ho vypnout pomoci Wagu. To jsem měl, ale svítí mi po deaktivaci stále kontrolka airbagů a to mi vadí a žádné bastlení odporu také nechci. Chci to origo dopojit.

Mám už koupenou stropní lampičku s kontrolkou AIRBAG OFF.

Přikládám fotku vypinače, který můžu mít.

Můžete mi poradit jakou mám koupit ŘJ AIRBAGŮ ,která podporuje vypínání spolujezcového airbagu a je pro 4 pytle?????

Má stavající jednotka airbagů má označení: 1C0 909 605

ObrázekObrázek
Obrázek

Kterou ŘJ AIRBAGŮ pro O1 4x pytel s vypínáním spolujezce koupit?

1C0 909 605 K index 10
1CO 909 605 1G
1CO 909 605 1S

Jde tento vypínač použít na vypínání airbagu spolujezce na O1 ?
Můžu poprosit o schéma zapojení?
Děkuji za vaši pomoc a radu. ;)
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

můžeš použít tvoji jednotku... stačí přehrát soft..
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

poslete mi ten soft pro 4 pytle a s moznosti vypinani airbagu spolujezce nekdo na email: zdenouch@email.cz
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Vypínač můžeš použít s jakoukoliv jednotkou. Pokud se podíváš na schéma vypínače, zjistíš, že vypínač fyzicky odpojuje roznětku airbagu a nahrazuje ji odporem!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

Pokud je tam správný soft tak při odpojení vypínače nebo kontrolky jednotka hlásí chybu dane věci
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

muzu poprosit o soft a schema zapojeni? Jednotku muzu teda pouzit stavajici?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Když se odpojí vypínač, tak je jasný, že to přeruší vedení a proto to vyhodí chybu. V návodu je uvedeno, že se přepínač má přepínat pouze při vypnutém zapalování (proto je na klíč). Při přepnutí je jednotka vypnutá, proto chybu nevyhodí.

Obrázek
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
mecsoun
Přispěvovatel

Příspěvek od mecsoun »

Chlapi je to sice stare tema ale zakladat kvuli moji otazce nove je proste nesmysl. Pls nemohl by mi nekdo zmerit odpor na vypinaci airbagu v poloze OFF? V poloze ON je logicky nulovy protoze je sepnuty airbag ale mam prave vypinac airbagu pro dvojkovou fabku facelift a je krapet konstrukcne jiny tak si ho chci predelat na ten co mi bude vyhovovat. Moc dekuji.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

mecsoun píše:Chlapi je to sice stare tema ale zakladat kvuli moji otazce nove je proste nesmysl. Pls nemohl by mi nekdo zmerit odpor na vypinaci airbagu v poloze OFF? V poloze ON je logicky nulovy protoze je sepnuty airbag ale mam prave vypinac airbagu pro dvojkovou fabku facelift a je krapet konstrukcne jiny tak si ho chci predelat na ten co mi bude vyhovovat. Moc dekuji.
odpor airbagu jsou 3ohmy
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
mecsoun
Přispěvovatel

Příspěvek od mecsoun »

Super diky ;)
folant
Nováček

Příspěvek od folant »

Při přepnutí na OFF je na žluté-modré přepínače 680 Ohm.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“