rozvody ibiza 1,4 16v
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rozvody ibiza 1,4 16v
vie mi niekto poradit ako uvolnit remenicku na klukovke seat ibiza 1,4 16v momentalne mam dnu 5ku a kolega mi to brzdi a tak skusam ale metrova trubka nepomaha...pruzi to na perinkach a nechce to povolit...utahovacka tiez nevladze uz si neviem rady....diky!
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Přes držák řemenice - přípravek od VW. Nebo šroubovák mezi zuby setrvačníku. Nebo sundat vanu a vrazit špalek mezi kliku a blok.
Proč vlastně chceš sundat řemenici kliky? Pokud neteče simering, není to vůbec potřeba.
Proč vlastně chceš sundat řemenici kliky? Pokud neteče simering, není to vůbec potřeba.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Má měl za to, že se bavíme o rozvodovém kole
.
Kvůli řemenici na klice by snad nepovoloval středový šroub, ale že k tomu jsou čtyři imbusy okolo, ne? To by došlo snad i debilovi. Proto mám za to, že se bavíme o rozvodovém kole.

Kvůli řemenici na klice by snad nepovoloval středový šroub, ale že k tomu jsou čtyři imbusy okolo, ne? To by došlo snad i debilovi. Proto mám za to, že se bavíme o rozvodovém kole.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
ozubene kolo snad neni remeničkaMarek77 píše:Má měl za to, že se bavíme o rozvodovém kole![]()
![]()
.

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
1,4 ka 16v ma na remenici iba jeden stredovy srob a je potrebne ho uvolnit pokial potrebujes dat dole dekel a remen.
hodci ako som skusal nedokazal som to povolit...dovtedy som zvecsoval paku az mi nezacala klzat spojka...neslo to nijak tak som to nechal tak a na druhy den rano som bol kupit napln do horaka...kusok som si ju nahrial a krasne mi povolila...takze poriesene...diky za pomoc
hodci ako som skusal nedokazal som to povolit...dovtedy som zvecsoval paku az mi nezacala klzat spojka...neslo to nijak tak som to nechal tak a na druhy den rano som bol kupit napln do horaka...kusok som si ju nahrial a krasne mi povolila...takze poriesene...diky za pomoc
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK