nedalo mi to a mrklo se do do toho.ne já.odborník.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jezdil jsem za cca 8LLadas píše:kdyžtak mám nové tam se ti tohle nestane pokud zase nebudeš jezdit za 3,9
co se dá dělat.je to vyřešeno a snad to bude už makat.regulace chodila lehko.jak jsem měnil baňku tak tak jsem ji zvedl nahoru(děláno na autě)a sama spadla lehce dolu a ani mi nepřipadlo,že drhne.Ladas píše:njn starší kus kdoví kde to leželo než si ho aplikoval k sobě ale neříkej mi že to nebylo cejtit na ovládání regulace.
Tahle klec se tolik nekroutí pod teplem a i kdyby nebyly by opsaný všechny lopaty,kolik hodin lazení a času tě to stálo než jsi to objevil s něčím podobným se potýkal i MarenaTDI ne a ne naladit a problém byl v turbu je na to někde vlákno...
a že jsou namazaný lopatky na koši regulace je SW?lidi,jsem laik,ale poučte mne.že se to zalapovalo,lehce ubraly lopatky(nejsem turbař,tím pádem onen odborník) a funguje to je taky SW?nevím?gabo00000 píše:je to komplikovane dobre to nastavit s podtlakovou regulaciou, aj preto je podla mna lepsie dat elektriku...urcite mas podla mna sw problemteraz som riesil presne to iste a tiez to chcelo par desiatok sw az to islo OK