Zaseklé dveře O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stormy01
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zaseklé dveře O1

Příspěvek od Stormy01 »

Ahoj, zasekli se mi zadní levý dveře(samozřejmě v safeloku) u octavie I(2000). Někde sem kdysi dávno viděl návod jak se vyndá klika, rozletuje ten plast zámku a přes tu díru se odjistí se ta páčka co to sejfuje, nemáte někdo někde schovanej ten návod? Nikde to nemůžu najít. Popřípadě jde pustit napětí do kontaktů zámku a tim to odsejfovat?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

otevři přední dvdře vidíš husí krk do zadních d vdřeí sdělej sletuj drátek a OK ;)
leonardino
Přispěvovatel

Příspěvek od leonardino »

Nebo si vezmi klicek, mackej porad odmykat a přitom bouchej kolem zamku, az to vyskoci, hned zamek ven a opravit, popr. zkontrolovat kabely jak rikal milos, nebo novej zamek.
Stormy01
Přispěvovatel

Příspěvek od Stormy01 »

Bouchani sem zkoušel, bez výsledku. Vyzkoušim co píše miloš.
Rohol
Přispěvovatel

Příspěvek od Rohol »

V mém případě nic nepomohlo. Odešel motorek. Musel jsem zevnitř udělat dírku do plechu dveří v oblasti zámku, povolil křižový šroubek a dveře otevřel. Někde se pokusím najít fotku jestli chceš. Vyzkoušej ale nejdřív ty dráty, to vrtání je až poslední štace.
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Zad.tapec ide zhodit aj pri zatvorených dverách. Zadnú sedačku von,zhodit plast B stlpika.Vytiahnut dvernú "pirelu" dovnútra auta a pomaličky thorxovým bitom povolovat skrutky čo držia tapec. Tapec zhodit. Pomocou dlhého skrutkovača,alebo majzla rozflákat mechanizmus zámku. Takto to mám fyzicky odskúšané viac-krát. Ide to,ale trvá my to aj 2-hodky... Jasné ,že vždy najskôr skontrolujem kabeláž(ako píše Miloš) a skúšam aj pobúchat po dverách pri klučke(vtedy napájam na baterku nabíjačku,pár krát sa stalo,že pri zvýšenom napetí a búchaní zámok nabehol). Pokial zdochol úplne,tak ho nikdy nezachránim. Ale aspon nerozbijem dvere a tapec..
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

mě to čeká na G4 variant - PZ dveře, tam to bude asi ještě větší pakárna.
Dráty jsou OK, zámek asi total KO...
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Stormy01
Přispěvovatel

Příspěvek od Stormy01 »

Tak že to bude trvat mi nevadí. Jenom se mi nezdá že když rozmlátim tu "elektromechanickou část" tak se to 100% odemkne.
to Rohol: Tak jí sem prosím dej. A kdyby byl zámek KO, jak funguje čína? Kokám že novej je dost mastnej.
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Elektromechanickú čast so samotným mechanizmom zámku spája iba jedna páka a tú musíš popravit...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Stormy01 píše:Tak že to bude trvat mi nevadí. Jenom se mi nezdá že když rozmlátim tu "elektromechanickou část" tak se to 100% odemkne.
to Rohol: Tak jí sem prosím dej. A kdyby byl zámek KO, jak funguje čína? Kokám že novej je dost mastnej.
čína fachčí věř tom že jak do toho budeš klovat jak vrána do kosti tak se najednou dveře otevřou

zkus ještě zaklínadlo cezame otevři se

a kur....ma a pi....ma nešetři (LOL)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

hlavně nechytit nerva a ve špičce se nesnažit k tomu zámku dostat zvenku přes plech dveří (LOL)
Rohol
Přispěvovatel

Příspěvek od Rohol »

Proč mlátit majzlem do zámku??? (wallbash) Musíš povolit tento šroubek. Obrázek

Do dveří uděláš dírku v těchto místech, já to netrefil na poprvé... Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“