Zaseklé dveře O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zaseklé dveře O1
Ahoj, zasekli se mi zadní levý dveře(samozřejmě v safeloku) u octavie I(2000). Někde sem kdysi dávno viděl návod jak se vyndá klika, rozletuje ten plast zámku a přes tu díru se odjistí se ta páčka co to sejfuje, nemáte někdo někde schovanej ten návod? Nikde to nemůžu najít. Popřípadě jde pustit napětí do kontaktů zámku a tim to odsejfovat?
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Zad.tapec ide zhodit aj pri zatvorených dverách. Zadnú sedačku von,zhodit plast B stlpika.Vytiahnut dvernú "pirelu" dovnútra auta a pomaličky thorxovým bitom povolovat skrutky čo držia tapec. Tapec zhodit. Pomocou dlhého skrutkovača,alebo majzla rozflákat mechanizmus zámku. Takto to mám fyzicky odskúšané viac-krát. Ide to,ale trvá my to aj 2-hodky... Jasné ,že vždy najskôr skontrolujem kabeláž(ako píše Miloš) a skúšam aj pobúchat po dverách pri klučke(vtedy napájam na baterku nabíjačku,pár krát sa stalo,že pri zvýšenom napetí a búchaní zámok nabehol). Pokial zdochol úplne,tak ho nikdy nezachránim. Ale aspon nerozbijem dvere a tapec..
Kompletní návod zde : http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavi ... da-octavia
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

-
- Aktivista
čína fachčí věř tom že jak do toho budeš klovat jak vrána do kosti tak se najednou dveře otevřouStormy01 píše:Tak že to bude trvat mi nevadí. Jenom se mi nezdá že když rozmlátim tu "elektromechanickou část" tak se to 100% odemkne.
to Rohol: Tak jí sem prosím dej. A kdyby byl zámek KO, jak funguje čína? Kokám že novej je dost mastnej.
zkus ještě zaklínadlo cezame otevři se
a kur....ma a pi....ma nešetři