Problém Spojka .
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém Spojka .
Zdravim mám toledo 1M TDi AHF 81kw proběhlo par uprav turbo VB větší IC odpojená váha výfuk a spoka jednohmota lamela přeobložená HDS +VR6 přítlačák po par kilometrech se šlo na trisky race 520 +soft od chipforum auto jede slušně ale začala klouzat spojka 3 , 4 , 5 jakmile šlápnu tak začne klouzat čim vyřešit aby se to už nestalo ? lamela byla Luk
Problém Spojka .
Jinak začala klouzat cca po 300 km
Re: Problém Spojka .
VR6 přítlačák je odkud? Pokud je to kelly, elit tak je to alá 1,9TDI ATD přítlačák takže i proto ti může klouzat
..Přítlačák to chce SACHS z němec z VR6..tady téměř nesehnatelná záležitost. Taky jsem to teď řešil.

Distribuce vůní California Scents
- marena tdi
- Aktivista
Re: Problém Spojka .
jake jsi mel objednavaci cislo toho pritlacaku ? ATD nebo VR6 maji stejny kod at se divam kdekoli.hanz-k píše:VR6 přítlačák je odkud? Pokud je to kelly, elit tak je to alá 1,9TDI ATD přítlačák takže i proto ti může klouzat..Přítlačák to chce SACHS z němec z VR6..tady téměř nesehnatelná záležitost. Taky jsem to teď řešil.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Problém Spojka .
Setrvák a přítlačák byli starší jete cca 6 tisíc týpek dával 6tikvált plochy vypadali pěkně nepoškozené ... když by se dal přítlačák a lamela od sachs z ATD přeobložená HDs tak by to měla snést v pohodě nebo ne ?
Problém Spojka .
našel jsem tu ještě tan inzerat
Prodám spojkovou sadu s jednohmotnostním setrvačníkem, lamelou přeobloženou organikou HDS57, ložiskem a přítlačným talířem z VR6.
Jednotlivé díly byly kupovány nové před rokem a mají najeto 9000km. Takže jako nové.
Čísla dílů. Setrvačník 037 105 273C
lamela 028 141 035 C
přítlačák 021 141 025 F z VR6
ložisko 02A 141 165 A
kupoval jsem to bez lamely tu sem kupoval zvlášt Luk a přeobložil u renovaku
Prodám spojkovou sadu s jednohmotnostním setrvačníkem, lamelou přeobloženou organikou HDS57, ložiskem a přítlačným talířem z VR6.
Jednotlivé díly byly kupovány nové před rokem a mají najeto 9000km. Takže jako nové.
Čísla dílů. Setrvačník 037 105 273C
lamela 028 141 035 C
přítlačák 021 141 025 F z VR6
ložisko 02A 141 165 A
kupoval jsem to bez lamely tu sem kupoval zvlášt Luk a přeobložil u renovaku