Zdravím pánové.Mám trochu problém se zadní náhonem.Procházel sem celé forum ale podobnou chybu jsem nenašel.Vždy když je chladno možná vlhko tak se mi připojuje zadní náprava při plném rejdu předních kol.Když je teplo tak funguje jak má.Nenapadá vás čím by to mohlo být???
Naposledy upravil(a) mr.Pablo dne 13 pro 2014, 13:54, celkem upraveno 1 x.
Tak možná je zadní náprava připojená pořád ale je to poznat jen v rejdu za prve:strašně to hučí a za druhé: při pomalé jízdě se to bije.Proč za vlhka to nevím.Otáčky kol včera zkontrolovány a vše v pohodě.Ještě mám podezření na duosnimač ESP pod volantem...
tak ono to muzes mit pripojene porad a rovne to nevnímáš. zacnes to vnimat když se budes pomalu tocit na miste a zjistit ze kolo které je vnitrni ma stejne otáčky jako to kolo které je vnejsi .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Nedávno jsem to řešil taky na dílně. Rozhodil jsem celej zadek a cse se zdálo být ok . Dal jsem druhej a funguje to do teď. Myslím si , že to dělá jednotka ač nehaze žádný chyby. Kdyby někdo něco z toho krom jednotky potřeboval, tak mám.
A jak vypadá olej co vypustíš?Jestli je čistý tak bych řekl že bude problém s regulačním ventilem,ten je ale součást jednotky takže jedině výměna.Doporučil bych ještě při problémech kouknout do bloku naměřených hodnot haldexu co dělá regulace.
ano,podla vagu vše OK. nám to jeden poradil tiež sme tomu neverili ale napriek tomu sme vymenili a problém zmizol menili sme olej ,filter r.jednotku,kontrola káblovačky a už ani neviem čo všetko.samozrejme môžeš mať chybné niečo iné,odvtedy prešiel asi rok