přerušovač blinkrů Stilo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přerušovač blinkrů Stilo
Nemá někdo zkušenost s integrovaným přerušovačem v palubním počítači nebo co to je?
nepropadat panice...
jj, prerusavoac je uz v BSG jednotke (body computer / centralna riadiaca jednotka). Ma to tak aj napr. Fabia. Je to riadna picovina, lebo ked sa ti posere ten prerusovac tak musis menit celu BSG. U spomenutej fobie to nieje problem, ale u fiata je to kurva velky problem pretoze v BSG je aj mozog od imobilizera koly tomu je ta zamena narocna 

Re: přerušovač blinkrů Stilo
A ono je to rozbitý?jericho-3 píše:Nemá někdo zkušenost s integrovaným přerušovačem v palubním počítači nebo co to je?
To auto přivezl dovozce , nikdo tam nic nedával a já jen preventivně jsem se ve Fiatu informoval , kolik stojí přerušovač a zda jej mohou objednat..Protože můj dodavatel dílů mi řekl, že on jej není schopen sehnat, což už mi bylo podezřelé a v dnešní době "zjednodušování" vím, že bude problém..Proto jak píše jurki 888 chci ověřit, pokud na to budu stačit, v čem je problém..Takže si pro auto dojedu..Bylo mi řečeno, že výměna body computeru stojí 18000 kč, další možnost je řešit to výměnou, kdy cena bude 8000kč.. At´je to jak chce, pozice majitele v případě, že tyto vynálezy nedávné minulosti , současnosti a samozřejmě budoucnosti je nezávidění hodná.Proč něco dělat jednoduše, když to jde složitě, že? Se všemi vynálezy dnešní doby dospěje zákazník akorát tak dopr.ele... 

nepropadat panice...