A6 c5 quattro vola na kardane?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 c5 quattro vola na kardane?
Ahojte, chcel by som sa opýtať, čo a kam sa mám pozrieť, pretože ma hnevá po ubrati a naslednom pridaní plynu trhnutie a od kardanu vždy počuť také charakteristicke zvonive buchnutie. Takisto aj keď stojím na mieste, mám zaradenú jednotku a len dávam trhano spojku do zaberu, tak to bucha. Keď som mal auto na jame tak mal kardan dosť vôlu pri otáčaní, je to normálne?? čo by mohlo byť na chybe ? Vďaka za rady.
Diferak som menil druhy, problem ostal, ešte pozriem tie klby zajtra. Vola v prevodovke by naznačovala čo ? Kde konkretne vola? To by aj hučala nie ? ide to krasne ticho. Dvojhmota je inač menena takisto som zabudol poznamenať.majkl1 píše:Vůle v kloubech, diferácích nebo klidně i v převodovce. Kovové bouchnutí mi dělaly i roztrhané silentbloky zadního diferenciálu.
Volný středový uložení kardanu nebo zatuhlej kloub kardanu u diferáku. Docela běžná věc. Mohly by to dělat i silentbloky difu, jsou tam tři a ve většině případů bývají utrhaný všechny.
Torseny a diferáky vydrží docela dost..
Torseny a diferáky vydrží docela dost..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Tak to tu trošku ozivim nakoľko som doteraz problém nevyriesil. Vymenil som zadný diferak, všetky silntbloky ktor by s tým mohli mať súvis, vnutorne aj vonkajšie homoklby vpredu, zadne sú bez vôle. Stále s tým autom trhne neviem si už rady. Kardan som pozeral odspodu volu v klboch nemá akurát celý kardan ma volu v otacani asi 1cm co mi ale bolo povedané ze je to normálne. Ak by bola vola v prevodovke alebo v prednom diferaku/torsene tak by to bolo hádam pocut nie? Hucanie, kvilenie...dik za akékoľvek rady
No na mem allroadu kterymu jsem utrhl stredovy ulozeni kardanu ( klepalo to auto jak svina) udelal jsem repas kardanu. A zustalo klepnuti a vybrace mirne vibrace 80-100km/h. Zadni na diferaku byli utrzeny taky ale po jejich vymene se nic nezmenilo na klepnuti jen prestali male vybrace pri 80-100km/h. No a vymena silentbloku prevodovky vyresilo klepnuti no a od re doby mam drnceni do kastle a bojim se ze to bude silentama motoru kde mam ty s podporou ( asi vzduch a elektrika tam vede)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K