hele já tam mám po roce vždycky půlku a ted jsem zjistil že mi to utíká kolem tý zasraný plastový zátky na klima chladiči, ale asi to nechám a každej rok to doplním, abych neudělal víc škody jak užitku, jenom by mě zajímalo, na co tam ta zátka vůbec je?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
kuro píše:to sme skusali, hned po naplneni odsali naspat a bolo 530g, naplnili a po mesiaci odsali 400g
skusim teda novy chladic ako pisal ladas...
tam nemas chladic... chladic je na motore
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
kuro píše:to sme skusali, hned po naplneni odsali naspat a bolo 530g, naplnili a po mesiaci odsali 400g
skusim teda novy chladic ako pisal ladas...
tam nemas chladic... chladic je na motore
a na kole (bycyklu) máš šlapky nebo pedály?
Dyť je to fuk, hlavní funkce kondenzátoru je ochladit stlačené plynné médium.
de facto tam máš chybu - chladič není na motoru ale před ním! (většinou)
kuro píše:podstatne je, ze dufam ze tam je unik, ktory sa neprejavi pri vakuovom teste
měnit chladič když nevíš kde je únik je nesmysl, nejezdi k automechanikům ale do servisu chlazení, tam ti to natlačí dusíkem, při zkoušce těsnosti vakuem se často místo úniku podtlakem zatáhne, po pravdě bych tipoval že ti to teče na ventilku, to poznáš když sundáš čepičky za budou vevnitř mastný