VAGtacho 1.7???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAGtacho 1.7???
Na motordiagu jsem nasel že VAGtacho 1.7 neexistuje.A ze je to pouze zmeneno v oznaceni programu. Ja jsem koupil prave zminvane Vagtacho z oznacenim 1.7 a ted tedy nevim co vlastne mam.
Setkal jste se s tim nekdo? A pokud nekdo mate VagTacho 1.66 tak by jste me ho mohli poslat.
Nebo link....Dííky
http://www.opelinfo.com/Fakír píše:Muzes hodit adresu??...Diks
To vagtacho co je tam ke stazeni me nejde spustit.Nemas tam jeste nejaky linkMAX píše:http://www.opelinfo.com/Fakír píše:Muzes hodit adresu??...Diks
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Verze 1.7 opravdu neexistuje.Je to přepsaná verze 1.66cz/1.65/,je to švindl.Mám verzi 1.65 o funguje OK. 
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem zjišťoval tak všechny novější verze nefungují se starým kabelem,který jede po k-line.Jsou určeny pro vozy od r.05-octa II,turan,passat B6...Všechny komunikují po CANu,takže potřebuješ HW klíč,abys to rozchodil.Verze 1.65/1.66cz/ funguje na vozy do r.04 a nic novějšího/lepšího/ není po K-line. 
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ZADARMO
Já za to tvrdě zaplatil.Pokud jsi kupoval kabel tak jsi musel dostat i soft.Kabel bez softu je tak trochu na h... 
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Verze 1.7 neexistuje.Je to reklamní trik,jak nalákat lidi.A jak je vidět v tvém případě ůspěšný.Máš přepsanou verzi 1.66.Takže nechápu,proč ji scháníš? 

aha tak ok to mi staci. takze mam zatial poslenu funkcnu verziu. dikessharik4x4 píše:Co jsem zjišťoval tak všechny novější verze nefungují se starým kabelem,který jede po k-line.Jsou určeny pro vozy od r.05-octa II,turan,passat B6...Všechny komunikují po CANu,takže potřebuješ HW klíč,abys to rozchodil.Verze 1.65/1.66cz/ funguje na vozy do r.04 a nic novějšího/lepšího/ není po K-line.