Sprej na koncová světla

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Morzeta
Nováček
Odpovědi: 0

Sprej na koncová světla

Příspěvek od Morzeta »

čau, koupil jsem si sprej na zadní světla a mám takový problém, odmastil jsem je a nenesl 2 vrstvy laku. světla byla krásně tmavá a matná.. po zaschnutí se na nich udělal bílí povlak, který nejde umyt. Nevíte co s tím ? Nebo proč se tam ten povlak udělal ??
Ford Mondeo mk3 2.0tdci 160hp 400Nm
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Dobře ti tak!
Kvůli podobnýmu blbovi jsem se před lety vyválel na motorce, protože fakt v poledne nebylo vidět, že brzdí! Jestli chceš tmavá světla, tak si dej ekožárovku na hajzl, ať můžeš v klidu vytlačit podobný prdelní nápady, který jsou nebezpečný.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, ono stačí pitomé blinkry na které motorkáři spoléhají a za slunce nejsou vidět, což potom tmavá světla na autě. Já dávám ruku, tu snad i dement uvidí..Zásada je být dobře vidět....a slyšet :)
nepropadat panice...
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Dobře ti tak!
To mají kluci pravdu!
Taky jsem i motorkář.
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

Bohuzel misto aby fizli kontrolovali a posilali na stk takove chytraky tak na to kaslou a nic se nedeje, nikomu nic nevadi a tuzing kary jezdi, spis mnohdy leti prilis nizko nad zemi -)
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

presne tak, toto "sprejerstvo" je fakt na hovno/tiez som motorkar/, pokial chces tmave svetla, kup si origo uz zatmavene a vykasli sa na tieto home made GT
Mik
Přispěvovatel

Re: Sprej na koncová světla

Příspěvek od Mik »

Morzeta píše:čau, koupil jsem si sprej na zadní světla a mám takový problém, odmastil jsem je a nenesl 2 vrstvy laku. světla byla krásně tmavá a matná.. po zaschnutí se na nich udělal bílí povlak, který nejde umyt. Nevíte co s tím ? Nebo proč se tam ten povlak udělal ??
Tak dnes som zrovna za takymto vytvorom isiel. Zadne svetla jak brikety, brzdove svetla na urovni stretavacich, smerovku bolo ledva vidieť a to nesvieti slnko! To su čo za blbe napady, nechápem prečo za to neberu TK a ako to vôbec prejde cez STK...kua.

(LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“