Moderátoři: šulda, Moderátoři
dokážeš totéž udělat se spojkou pro VW Lupo 1,2 TDI 3L, rok 1999 motor ANY? Lze na tohle auto sehnat sadu spojkového ložiska a přítlačáku a ty věci kolem? pokud možno aby nebyla v ceně náhradních dílu Jasu Grippen?Golfisko píše:Zaběhni na pošturenovak.cz
šlo mi o to jestli bude ten člověk mít obložení s příslušnýma rozměrama, spojku jsem dělal párkrát a vždycky se dávala nová celá lamela, teď je možnost přeobložení, musím zvolit to, protože na ten můj stroj se sežene jenom originál spojka a žádné náhrady, pokud je mi známo. Originál stoji 10 tisíc českých krejcarů, to je čtvrtina ceny auta, jinak bych to neřešil, potřebuju vyndat spojku a mít jistotu že seženu novou. nevím jestli renovátor sežene tentýž rozměr nebo má jenom na auta kterých jezdí víc?JeníkRS píše:Renovak a za par korun
v Tálíně cca 700,-erwin píše:Zdravim všechny dieselpoweráky.Mám octu 1.9tdi 81kw rok 2005.Potřebuju se zeptat asi mě nemine výměna setrváku a spojky.Nevíte kde nebo kdo jsem z jižních čech.Přeobložit spojku
.Kdybych se nahodou rozhodl dobudoucna pro větší turbo.Trysky už tam mám i čip.Díky
Děkuju, spojím se s ním a uvidíme.Golfisko píše:Renovak neresi jen oblozeni, nabizi i mnohem vice, vsak staci kouknout na stranky. Bohuzel v pripade Lupa asi krom preoblozeni lamely moc nevykouzli
naprosto ideální, můžu se zastavit se vzorkem?hansdob píše:kamenský velké meziříčí taktéž přeobloží po tel dohodě na počkání cena kolem 500
jo ale musíš bejt sexy blondýna jinak nic.golf boost píše:A DOPROVODIT ZA RUČIČKU BYS TAM NECHTĚL?MadMar píše:naprosto ideální, můžu se zastavit se vzorkem?hansdob píše:kamenský velké meziříčí taktéž přeobloží po tel dohodě na počkání cena kolem 500
adresa by nešla nebo to je nelegální reklama?
kdyžtak GPS souřadnice díky