Fabia 1,2 6V voľnobeh na 2 valce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia 1,2 6V voľnobeh na 2 valce
zdravim,
fabia 2002 na volnobeh ide na 2 valce, ale po pridani plynu ok. sviecky vymenene, vag chyba vstrekovaci ventil 1. valca, alebo tak nejako. skuste poradit, ako postupovat, co zmerat, pripadne vymenit, lebo na fore som cital ze zvyknu odchadzat hlavy, tak ci to moze byt tento pripad. chcel by som poradit, ci sa to vobec oplati kupovat, je v dobrej cene. dik
fabia 2002 na volnobeh ide na 2 valce, ale po pridani plynu ok. sviecky vymenene, vag chyba vstrekovaci ventil 1. valca, alebo tak nejako. skuste poradit, ako postupovat, co zmerat, pripadne vymenit, lebo na fore som cital ze zvyknu odchadzat hlavy, tak ci to moze byt tento pripad. chcel by som poradit, ci sa to vobec oplati kupovat, je v dobrej cene. dik
Naposledy upravil(a) extrem dne 01 črc 2007, 07:46, celkem upraveno 1 x.
Re: Fabia 1,2 6V voľnobeh
pise ti priamo chybu na vstrekovaci ventil 1. valca alebo chybu zjisteno vybnechani zapalovani 1. valec ?extrem píše:zdravim,
premeraj tlaky valcov pri odpojenuch vstrekovacoch samozrejme. pripadne zamen zap. moduly a vstrekovace. staci pozuit sedliacky rozum

Mal a bola To Hlava Ohnutý Ventil Treba Premerať Tlaky Viac Krát ventil sa môže otočiť treba merať keď to robí. Taktiež Ked budú dobré tlaky skús prehodiť vstrekovače medzi sebou a potom vyskúšať odviezť a ktorý valec to bude písať.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD