zmatenost A4 TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Flery
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zmatenost A4 TDi
Prosim ty co o tom neco vi at mi poradi muj problem je že sem koupil A4 TDi 90 PS rok by mel bejt 1996 ale kdo vi ze
v kazdym pripade od 1800 do 2100 na 4 a 5 tej stupen se mi rozvibruje auto jako by chtelo neco upadnout prý to je 2 hmotnostn setrva ale zase nekdo tvrdi že 1Z nema 2 hmotnostni nechce se mi to davat do serviu aby mi to otevreli a rekli je to tohle a zase zavreli rad bych rovnou koupil neco co tam dam a bude to konecne OK takze otazka je muze tam bejt ten 2 hmotnostni setrvak? a oak netusite jaky cislo by to melo mit? prodal sem TDI A4 95ku najeto 200 000 km a nic to nedelalo tahle je novejsi zachovalejsi ale ty vibrace sou nechutny zvlast na 5ku je to strasny jak se to rozvibruje lehce zmacknu spojku ale este neklouze a prestane to dekuju za jakykoliv napady byl sem u 2 lidi ale zatim sem se nedovedel co presne mam koupit jaky to ma mit cislo diky moc

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Stoho co opisujes by som to typol na mekano (prasknuta niektora pruzina) alebo lamela
Ked to budes mat rozobrate tak by som vymenil cely Repset (lamela+mekano+lozisko) a mas pokoj 

Autá sú nato aby slúžili nám a nie my im.
www.retromotor.sk
www.retromotor.sk
- Flery
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
na diagnostice to bylo a cerpadlo rozvody vstriky pry OK mel to napojene na PC a koukal na to cca pul hodiny s nastartovanym motorem...zaklad je ze jak prislapnu spojku lehce prestane to v tom tahu delat....takze bych to videl opravdu na ten vnitrek mezi prevodovkou a motorem...je tezko by to mohlo delat neco jinyho...aspon podle me..
Škoda Roomster 1,9 TDi 77 KW Sportline
- frantacech
- Aktivista
Re: zmatenost A4 TDi
Ze by?Flery píše:Prosim ty co o tom neco vi at mi poradi muj problem je že sem koupil A4 TDi 90 PS rok by mel bejt 1996 ale kdo vi zev kazdym pripade od 1800 do 2100 na 4 a 5 tej stupen se mi rozvibruje auto jako by chtelo neco upadnout prý to je 2 hmotnostn setrva ale zase nekdo tvrdi že 1Z nema 2 hmotnostni nechce se mi to davat do serviu aby mi to otevreli a rekli je to tohle a zase zavreli rad bych rovnou koupil neco co tam dam a bude to konecne OK takze otazka je muze tam bejt ten 2 hmotnostni setrvak? a oak netusite jaky cislo by to melo mit? prodal sem TDI A4 95ku najeto 200 000 km a nic to nedelalo tahle je novejsi zachovalejsi ale ty vibrace sou nechutny zvlast na 5ku je to strasny jak se to rozvibruje lehce zmacknu spojku ale este neklouze a prestane to dekuju za jakykoliv napady byl sem u 2 lidi ale zatim sem se nedovedel co presne mam koupit jaky to ma mit cislo diky moc
http://www.ahc.cz/audiclub/forum.php?prispevek=4121
http://www.ahc.cz/audiclub/forum.php?prispevek=4312