fabia 1 - centrál

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
OťasTDi
Aktivista
Odpovědi: 0

fabia 1 - centrál

Příspěvek od OťasTDi »

u fábie 1 zlobí origo centrál...je to jen na klíček,DO to nemá...když odemknu od řidiče (druhý zámek to nemá) tak se odemknou jen řidičovi dveře, jenže pak třeba zkusím znova a odemknu všechny a ty řidičovi se samy zamknou, pak zkusím znova a vše funguje jak má....při zamykání se to chová podobně - prostě si to dělá co chce...ve výpisu chyb není v komfortce nic a konektory pod manžetama mezi dveřma a autem jsem prostříknul kontaktolem a dráty vypadají dobře. neřešil to někdo?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

vyndat zámek proletovat tišták a vyměnit mikrospínač jenž rozvěcí stropní světlo stejný jak u oktávky
pro jistotu kouknout mezi dveře na kabely a do řj stahování oken zda tam není hniloba
http://www.skoda-club.net/forum-tema/mi ... avie-11343
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

díky...já tipuji ten tišťák...moc se mi do toho nechce,ale rozeberu to a proletuji
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

ahoj,přidám se k tomuto tématu at nemusím zakládat nové
když Fabie nemá centrál, jak je ovládané světýlko a signalizace zapnutých světel ? taky mikrospínač v zámku nebo je to jinde ?
borec se mě ptal že mu to blbne tak kde hledat
díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“