Marea 2002 JTD 110 asi nedobiji
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Marea 2002 JTD 110 asi nedobiji
Zdravim borci, otec mi volal, ze sel z prace natocil motor, vycouval z mista a zacala na nej blikat ikona baterky na palubce - dobijeni a otacky uz nespadly pod 1000 ot. Prej kdyz jel domu, tak mu svetla svitily jak bludicky, prijel domu a tam to zdechlo, byla vyslehana baterka. Rikal, ze mu jde trochu slyset klinak. Zatim jsem auto nevidel, ale tak zbezne, co by to mohlo byt? remenice altiku? uhliky v altiku? Zitra mi to prijde pod ruky, tak se podivam. Jinak z fleku prej koupil novou baterku, prej to naskocilo krasne pridal a udelalo mu to znova.
makrela umí i to že shnije vinutí a roztrhaj se obaly a altík se sekne
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
vrakec 800-1400 bych rekl vic chtit ani nemuzou, jinak dal mi altik z marei td 100 koni ma jakejsi vyvod na vzduch trochu jsem ho upravil ale vlezl se, ale furt litaj otacky 820-880 a ma to strasnej zvuk, na te spodni hranici rezonuje cely auto, vymenim jeste pro klid duse klinak, byla tam pul milimetrova trhlinka
Altik z JTD 110 pravdepodobne mel volnobezku. z td100 asi mit nebude.
Nove dily (dve loziska, zberac,uhliky) na repas altiku stoji asi 300kc, jestli si netroufnes tak repas kolem 1000az1500kc a nova vonobezka cca 800az1000kc. Je to mnohem vyhodnejsi nez altik z vrakecu.
Rozvody taky kupujes na vrakalu ?
Jestli kolisa napeti, tak zvyknou kolisat aj otacky motoru. Videl jsem kolisat napeti na baterce od 13 d 15V a otacky taky kolisali v ritmu napeti
Nove dily (dve loziska, zberac,uhliky) na repas altiku stoji asi 300kc, jestli si netroufnes tak repas kolem 1000az1500kc a nova vonobezka cca 800az1000kc. Je to mnohem vyhodnejsi nez altik z vrakecu.
Rozvody taky kupujes na vrakalu ?
Jestli kolisa napeti, tak zvyknou kolisat aj otacky motoru. Videl jsem kolisat napeti na baterce od 13 d 15V a otacky taky kolisali v ritmu napeti