Seat Toledo 2000 - imobilizer
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat Toledo 2000 - imobilizer
zdravím mám toledo 2000 1,9tdi AHF a párkrát se mi pro rychlem stratování ukazala kontrolka imo motor zhasnul, vytažení klíčku a nasledny start v pohodě. do roka se to stalo parkrát.
ale ted jsem točil na benzine, všechny kontrolky zhaslé, ale musela bejt bloklá řj. ani otáčkomer se nezvedal po pár pokusech auto naskočilo, dojel jsem do garáže vypnul a znovu to nenestartovalo vytáhnul jsem klíček otočil nastartovalo, vytáhnul ,otočil a nenastartoval vlastne jsem měnil polohu immo proci čtecí cívce . tak kde bude chyba klíč imo nebo cívka na spinačce? dalsí den uplně v pohode, opakované starty , v jakekoliv poloze žadnej problem. vyčtene zavady nemám. rezervní klíč mám
ale ted jsem točil na benzine, všechny kontrolky zhaslé, ale musela bejt bloklá řj. ani otáčkomer se nezvedal po pár pokusech auto naskočilo, dojel jsem do garáže vypnul a znovu to nenestartovalo vytáhnul jsem klíček otočil nastartovalo, vytáhnul ,otočil a nenastartoval vlastne jsem měnil polohu immo proci čtecí cívce . tak kde bude chyba klíč imo nebo cívka na spinačce? dalsí den uplně v pohode, opakované starty , v jakekoliv poloze žadnej problem. vyčtene zavady nemám. rezervní klíč mám
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
ide dole tazko, ale ide dole, ide dole aj bez poskodenia. Ale skor ako budes platit tie majlandy, premeraj si to na konektor k pristrojovke. Uz som sa stretol aj s poskodenym transponderom. Neraz. S klucom sa hralo male decko. Auto uz nestartovalo.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
v seatu jo a kdyžtak cívku samostatně mám ale nejdřív bych zkusil kabeláž
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
já jsem za kablik tahal beze změny, test nastartuji jedním klíčem , vypnu vezmu druhej klíč, nastartuji vypnu udělám takhle kolotoč a najednou nenastartuji ani jedním chvilku počkám a nastartuji zase. ze by to obsraly káble mám najeto 120tis a od 80 tis s tím jezdím pouze já a do auta se neštoralo vše puvodní origos volant jsem snad nikdy nepolohoval. ale nějak to musím vyřešit...
ten kablík bude přímo na nějakej pin do přistrojovky hmm dostanu se k tomu pouhým taháním abych pipnul piny?
ten kablík bude přímo na nějakej pin do přistrojovky hmm dostanu se k tomu pouhým taháním abych pipnul piny?
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
Nie, pristrojovka von a idu tam oba!Mirek12 píše:já jsem za kablik tahal beze změny, test nastartuji jedním klíčem , vypnu vezmu druhej klíč, nastartuji vypnu udělám takhle kolotoč a najednou nenastartuji ani jedním chvilku počkám a nastartuji zase. ze by to obsraly káble mám najeto 120tis a od 80 tis s tím jezdím pouze já a do auta se neštoralo vše puvodní origos volant jsem snad nikdy nepolohoval. ale nějak to musím vyřešit...
Ak sa nemylim, zeleny konektor. Schema, ale trochu merania a najdes to uz rychlo. Farba sedi az od cievky do konektora.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Tak desnka se opět problém opakuje, nemužu nastartovat , auto dojelo normálně, zhasnul jsme ale už to nenatočí ..
muže mi prosím nekdo říct jak se vagem 304 dosnatu na nejakou kolonku a poznám že je imobilizer odblokovaný? už nějak nevím jak to řešit , před rokem jsme dával kroužek na spínačce a odpojil konektory od přistrojovky a připojil a byl klid , rok až do ted
muže mi prosím nekdo říct jak se vagem 304 dosnatu na nejakou kolonku a poznám že je imobilizer odblokovaný? už nějak nevím jak to řešit , před rokem jsme dával kroužek na spínačce a odpojil konektory od přistrojovky a připojil a byl klid , rok až do ted
Toledo II 00 1.9 TDi AHF