centrální elektrika - nekomunikuje O2 face

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
duchxt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

centrální elektrika - nekomunikuje O2 face

Příspěvek od duchxt »

mám problém s přípojením diagnostiky (original vcds) do bcm jednotky po nakodování dodelavaneho original alarmu ( čidla vnitřního prostoru, sirena, tlačítko)

v dlouhém kodovani jsem odskrtal a od te doby se vag sice spojí, ale nelze se dostat zpet do dlouhého kodovani centralni elektriky....

gateway ani ostatni jednotky nehlasí žádnou chybu, takže nějakym zpusobem bcm funguje, ale alarm a diagnostika nic, je možný že jsem nakodoval špatně ten alarm, ale proc se to s tim nechce spojit
napada nekoho neco ?
za kazdou radu dekuju
chová se to takto...
Obrázek
Okta 2 fake rs 2.0 tdi 140-205ps hybrid turbosport.cz , egr off , soft já, ap sportfahr, rs brzdy
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Odpoj ten alarm a.zkus to
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
duchxt
Přispěvovatel

Příspěvek od duchxt »

to jsem prave zkousel a furt stejny....
jinak zkouseno i druhym taky origos vagem, stejny
Okta 2 fake rs 2.0 tdi 140-205ps hybrid turbosport.cz , egr off , soft já, ap sportfahr, rs brzdy
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Mel jsem neco podobneho jen ne s alarmem a pomohlo odpojeni BCM jednotky
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
duchxt
Přispěvovatel

Příspěvek od duchxt »

mel sem ji taky odpojenou, jen nevim jestli dostatecne dlouho, zkousel sem se spojit i myslim ze jen s tim hnedym konektorem, uz si nepamatuju a stejny (wallbash)
Papparaci
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Mám stejný problém, jak jste to vyřešili? Děkuji
duchxt
Přispěvovatel

.

Příspěvek od duchxt »

ve škodovce mi smazali špatný kodovani, nakodovali pres vas original, po postupnem kodovani se strachem pres vcds jsem nakodoval snimani vnitrniho prostoru bez snimani polohy a bcm na to ok, takže snímač je nejspíš pouze na snímaní pohybu a ne na polohu jak mi uváděl majitel eshopu www.skoda-parts.cz kde jsem objednal kompletní dostavbový set originalního alarmu což bylo: siréna, kabeláž, prý snimani polohy a prostoru a vypínač, který mi jaksi zapoměl poslat a po třech týdnech kdy mi udajne poslal už dvě tlačítka a nepřislo ani jedno, jsem si ho objednal sám ve škodovce (po telefonu mi řekl cenu 150 Kč za tlačítko, škodovka 672 Kč)

dale pak dodat fakturu byl další problém

jentak mimochodem moje další osobní zkušenost s překupníky a jim podobnými..... :pest:

nesnáším kdyz ze mě někdo dělá vola a to se panu Pražákovi celkem dařilo...

takže jsem si zjištoval a toto čidlo, ktere mam namontovane 1z0951171 má udajne byt kombinovane ( poloha,prostor) ale je pouze prostor...

jinak pan Pražák z www.skoda-parts.cz je pěknej podvodník, nejsem jediný kdo s ním má takovouto zkušenost... :x
duchxt
Přispěvovatel

Příspěvek od duchxt »

proste bcm jednotce vadilo kodovani s kombinovanym snimacem, ikdyz ve skutecnosti bylo pouze na snimani pohybu...
Papparaci
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Dobře díky. Ještě se zeptám, kolik si ve škodovce za to smazání a znovu nakodování vzali. Díky.
duchxt
Přispěvovatel

Příspěvek od duchxt »

mam znamy takze nic, nevím..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“