Zaseklé dveře
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zaseklé dveře
Zdravím, mám problém s dveřmi u spolujezdce. Přestal fungovat centrál, tak jsem to holt řešil otevíráním ručně pomočí kličky. Najednou centrál na dveřích fungoval, tak jsem se zaradoval, pak opět přestal fungovat a teď nereaguje zámek na kličku, zatáhnu za ní, kolík jezdí nahoru, dolu (klika dost pruží), ale zámek nereaguje. Sundal jsem vnější záslepku zámku, dá se tam k něčemu dostat co by otevřelo dveře ? Díky za rady
Auto - Octavia tdi rv.99
Auto - Octavia tdi rv.99
Octavia ahf, Golf mk1 - renovace
V miste zamku bouchej do dveri a zaroven to zkousej otevirat i dalkou klidne. Casto se povede ze to odskoci a pak ho rovnou vymen
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
- marena tdi
- Aktivista
a neni za zaslepkou tak nahodou videt zamek ? v tom zamku by melo byt kolecko z drazkou ( pro pripad ze by byl na strane spolujezdce zamek na klic ) a tim koleckem by jsi otocil do strany .
pokud ani to nepomuze je treba rozebrat vnitrni dekor a zamek poskodit natolik ze uvidis vnitrni mechanizmus z kterym pohnes a dvere otevres.
pokud ani to nepomuze je treba rozebrat vnitrni dekor a zamek poskodit natolik ze uvidis vnitrni mechanizmus z kterym pohnes a dvere otevres.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
Pokud je myšleta tato http://www.skoda-dily.cz/data/items/28/ ... 0bc621.jpg, tak tu mám venku, vevnitř ale není nic, na co by byl napojená případná vložka, nechapu
na obrázku je asi myšlená věc co otevírá dveře, tak ta tam není

Octavia ahf, Golf mk1 - renovace