Zaseklé dveře

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jakoob
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zaseklé dveře

Příspěvek od jakoob »

Zdravím, mám problém s dveřmi u spolujezdce. Přestal fungovat centrál, tak jsem to holt řešil otevíráním ručně pomočí kličky. Najednou centrál na dveřích fungoval, tak jsem se zaradoval, pak opět přestal fungovat a teď nereaguje zámek na kličku, zatáhnu za ní, kolík jezdí nahoru, dolu (klika dost pruží), ale zámek nereaguje. Sundal jsem vnější záslepku zámku, dá se tam k něčemu dostat co by otevřelo dveře ? Díky za rady

Auto - Octavia tdi rv.99
Octavia ahf, Golf mk1 - renovace
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

V miste zamku bouchej do dveri a zaroven to zkousej otevirat i dalkou klidne. Casto se povede ze to odskoci a pak ho rovnou vymen
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

a neni za zaslepkou tak nahodou videt zamek ? v tom zamku by melo byt kolecko z drazkou ( pro pripad ze by byl na strane spolujezdce zamek na klic ) a tim koleckem by jsi otocil do strany .

pokud ani to nepomuze je treba rozebrat vnitrni dekor a zamek poskodit natolik ze uvidis vnitrni mechanizmus z kterym pohnes a dvere otevres.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
jakoob
Sběrač informací

Příspěvek od jakoob »

Tak bouchání nepomohlo, asi budu muset nějak zevnitř vyndat tapec. Čas na to budu mít možná příští týden, tak třeba do tý doby zámek oživne, záslepka je asi už original, zámek za ní není
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

do záslepky která je z hliniku vyvrtej diru 10 mm prostrc sroubovak a otoc.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
jakoob
Sběrač informací

Příspěvek od jakoob »

Pokud je myšleta tato http://www.skoda-dily.cz/data/items/28/ ... 0bc621.jpg, tak tu mám venku, vevnitř ale není nic, na co by byl napojená případná vložka, nechapu

Obrázek na obrázku je asi myšlená věc co otevírá dveře, tak ta tam není
misumi
Přispěvovatel

Příspěvek od misumi »

Některé PP zámky u oktávky to opravdu nemají, asi dle výbavy. Zasejfovaný zámek odsejfuješ jen ELEKTRICKY .Musí se otočit motor! Jinak jen rozlámat zámek. Protože zámky opravuju, vyrobil a odzkoušel jsem přístroj, který umí takový zámek odemknout bez poškození. Pak jde zámek opravit.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jde to provést na zamčených a zasejfovaných dveřích?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
misumi
Přispěvovatel

Příspěvek od misumi »

Ano , musíš se dostat na konektor zámku, což u fabie zadní dveře jde bez odstranění čalounění, jen když má manuální stahování okna. Napojím se v B sloupku přímo na zámek. Jinak musí čalounění a případně plech ven.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“