co může způsobovat kolísání volnoběžných otáček u TDI? Auto se i občas klepe na volnoběhu a celkově je občas takovej neklidnej (ale né vždyckyú, je tam novej setrvák (LuK) a mám strach, že je špatnej.
ten vzduch bych tipoval ze muze bejt z filtru..ale kdyz jsi rikal ze to delalo pred tim .....spotrebice myslim samozrejme dozhavovani po startu,i prihrev chladici kapaliny a.j. ....zkusil bych dat pruhlednou hadicku od filtru jen tak pro sichr.....a dela ti to porad nebo jen v zime nebo jen za tepla nebo kedy????
A jakou dobu po startu má dožhavovat? Tohle bylo po cca 15ti kilometrech. A všimnul jsem si toho teďka jak řeším i to občasný zavibrování auta při volnoběhu.
Jinak ani jsem netušil, že auto má příhřev chladící kapaliny
to dozhavovani je myslim podle teploty ale ted bych ti kecal kdybych ti rekl presny udaje ale po 15 kilometrech by to uz v tehlech teplotach dozhavovat nemelo.....ten prihrev to samozrejme mit nemusi nema to kazdej koncern...mely to trusim auta ktery mely byt expedovany do severskych zemi .....ale muzes si to zjistit....https://www.google.cz/search?q=p%C5%99% ... B640%3B480
takhle to vypada ..jsou to 3 zhavici svicky....jinak to statruje dobre jo?
no urcite mohl ale nestava se to tolik....jestli to bude setrvak tak budes jeden z tisice ...coz je k nasrani.....zase to kolisani neni nic tak hroznyho v tvym pripade .....jenze setrvak poradne nezkontrolujes...jedine rozebrat