ALE, chci li nacist cokoliv - v jednotce ruzne casto zacvaka, ale vzdy napise ze ZADNY system neodpovedel. v pravem hornim rohu softu na PC mam tlacitko eOBD, vedle hned logo baterky a NA NI CERVENY blesk.. opet nevim co to znamena.. mam obavu, zda to neni znameni treba zkratu, ze muze byt treba chybne zapojen konektor?
Testoval jsem na 2 PC, na 2 autech (octavia I 2000 a superb II 2011) - vsude stejne. Prodejce tvrdi, ze pred odeslanim testoval na 2 vozech a fungovala. Obavu zda neni neco prepolovano, otoceno apod mam, protoze tam prodejce dodelaval nejaky OKI chip, takze zasah tam byl. Ale tvrdi ze ji testoval, me nejde.
Proste se snazi do auta dostat, ale nedostane.. pritom komunikace PC a DS je - port nastaven na COM3. Zde mi nekdo rikal, ze se musi omezit rychlost z 9600 na nizsi, zkousel jsem a nic..
Proste hlavne celou dobu pipa a meni se ta modra s cervenou, at jsem k ni pripojen usb nebo nejsem.
nevim, zda se ma nekde neco nastavit?? treba ty porty? rychlost? i pri zkousce pripojeni eOBD taky selhala posledni uloha tedy vytvoreni spojeni s vozem a mam pry zkontrolovat kabely apod.
Pomuzete mi nekdo? Ja mam osobne pocit ze je jednotka Delphi vadna... ale s PC komunikuje. mam to na XP i Win8.. vsude se to chova stejne.
Moc Vam vsem diky...