Mam moznost kupit SuperB 1.9 96kw, v automate ktory je ze vraj 5stupnovy...auto ma najazdenych cca 222000km...automat som este nemal tak mam otazku na co si mam pri kupe hlavne davat pozor a ake su problemy tychto automatov...
Vdaka za postrehy...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ano, s tím souhlasím, že to musí být hrůza koupit auto po někom kdo to takhle dělá. Měnit filtry anebo desky za starý.. u těch filtrů to je určitě lepší nedělat a u těch desek..dyt nový desky sou pár tisícová položka, třeba cena jedné nádrže..a vydrží třeba 50 000 Km, to fakt nechápu.JENDA T4 píše:Superb neni špatný auto,ale vyžaduje trochu víc za servis jak octavka.
Největší bolest vidim v tom že si na něm spousta exotu co na servis nemaj,nebo raďji promrdaj keš někde jinde,hoňej triko.
Dnes v tom jezdí většinou cigáni,ukrajinci a taxikáři. Nic proti nim mezi těmaa skupinama znam lidi poctivý pořádný některý mám i rád. Ale většina těch ostatních z nich jsou potížisti.
Nepochopim jak taxikář nechce investovat do něčeho co ho živí.
Že chtěj lidi použitý destičky už jsem si tak něak zvyknul, neobsluhuju jen umožnim samozběr a pak kasíruju,chtěj ušetřit tak at si hrábnou ale filtry?dokonce naftový???to už snad ani neni normální.v době kdy je druhovýroba na každym rohu a každej sprominutim blb si muže přez někoho nakoupit v kelly.
Takový auto potom koupit je o hubu.
Určitě se najdou eště poctivý kusy ale bude jich málo,90% zákazníků pro díly na superb 1 jsou exoti.
U sup ii jak už jsou dostupnější to bohužel začíná bejt podobný.![]()
![]()
![]()
![]()
Krki píše:Zas na druhou stranu, Sup je velký, pohodlný auto. Sám ho mám. Pokud nákupní cena odpovídá jak to auto vypadá, tak co, v nejhorším si za cca 40 tkč uděláš převodovku, kdyby náhodou tak za pár tisíc vstřiky nebo turbo, nebo vobojí a jezdíš dál.No ne? Nový to auto stálo cca 900 tkč, ty ho teďka koupíš ani né za kilo, a za max. další kilo si ho dáš tak někjak dokupy, a budeš mít za 2 kila prostě postaršího supa, kterej ještě nějakech pár set tisíc km najede.
S tím, že se tam něco dřív nebo později podělá prostě počítej, ať si budeš dávat pozor na co chceš.
Když s tím budeš počítat, nebudeš překvapenej, zklamanej, a defakto budeš rád, že si to necháš spravit, a budeš vědět, jak na tom vlastně seš
Martin