SAG - snížení výkonu prosím pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SAG - snížení výkonu prosím pomoc
Ahoj lidi dnes ráno mi volá manželka, že musí odvést malou do školky tak sedly do Galaxe dojely cca 6 km do školky tam auto chcípla a po cca 10 minutách ho chtěla opětovně nastartovat a auto chytlo , ale nijak nereagovalo na plynový pedál , tak mi volá co s tím , říkám chcípni ho a zkus to znova , zkouší a pořád nic otačky nejdou přes 1200 ot./min auto kouří a nemá tah po dalším nastartování chytne normálně jede ale poi ujetí pár set metrlů opět ztrácí výkon , modlí se aby dojela alespon na rovinu a opět volá , říkám tak dej výstražné a já zachvíli dorazím když jsem přijel ještě než jsem nasadil tažnou tyč , říkám si zkusím ho a uvidím a hle auto jde uplně normálně krásně za plynem , nekouří a jede tak jak má pro jistotu jsem ještě vyměnil Baterku za jinou , žhavičky žhaví , ale moje důvěra v galaxe opadá nevíte někdo co by to mohlo dělat, už mi to udělalo 31 prosince a po napojení na nabíječku cca za 2 hod vše o.k. , před rokem a půl jsem zažil něco podobného a tam jsem musel vyměnit plynový pedál a vše bylo o.k myslíte že mám zase sehnat plynový pedál ???? díky za každou radu a omlouvám se pokud již to tu někde je nějak jsem to nenašel
Zaprvé - nauč se gramatiku!!! To je příšerný něco z toho, co jsi napsal, vyluštit. Celá zpráva jednou nic neříkající větou.
Ano, je to porucha plynového pedálu. Ale nemusí to být přímo vadný pedál, může se jednat třeba jen o problém ve štekru.
Ano, je to porucha plynového pedálu. Ale nemusí to být přímo vadný pedál, může se jednat třeba jen o problém ve štekru.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Přispěvovatel
No Marku myslím, že jsi tentokrát šlápl hodně vedle... velmi kvituji a akceptuji Tvůj zájem o gramatiku... a máš pravdu v mnoha zdejších příspěvcích si mohu oči ukroutit, co tady někdo dokáže vyplodit, ale tentokrát startuješ opravdu zbytečně....
Tak za prvé si pleteš větnou skladbu s gramatikou... a když máš sám problém a žádáš o radu, tak se také občas utneš.. trocha pokory a respektu by jistě nezaškodila...
Tak za prvé si pleteš větnou skladbu s gramatikou... a když máš sám problém a žádáš o radu, tak se také občas utneš.. trocha pokory a respektu by jistě nezaškodila...

Jsi magor!!! Přečti si příspěvky po sobě a pak někoho rovnej!!!Marek77 píše:Zaprvé - nauč se gramatiku!!! To je příšerný něco z toho, co jsi napsal, vyluštit. Celá zpráva jednou nic neříkající větou.
Já si příspěvky po sobě čtu, a to vždy a dokonce několikrát. Právě gramatika je pro mě věcí, na které si zakládám. Jsem Čech, ne Hotentot (nic proti Hotentotům). Netvrdím, že jsem učitel češtiny, ale pokud někdy náhodou udělám chybu v české gramatice, pak je to buď překlep, nebo chyba, která nebije do očí (na rozdíl od mnoha výplodů jiných lidí zde) a vsadil bych se, že drtivá většina lidí, co to po mně čte, si té mé chyby ani nepovšimne.
Já jsem si s napadáním nezačal, pouze jsem pisatele původního příspěvku upozornil, že jeho příspěvek je těžko rozluštitelný (což beze sporu je). A co je opravdu zvláštní, že on je v této věci jediný, který se nesnaží mě napadat a urážet, naopak se omluvil za to, jak svůj příspěvek napsal, neboť jej psal ve spěchu. To lze akceptovat. Byli jsme spolu v kontaktu i prostřednictvím soukromých zpráv a věřte, že gramatika opravdu nebyla na pořadu diskuse.
Všimněte si, že nejvíc se tu čertí a snaží se mě urážet právě ti, kteří neumějí česky. A to je mi opravdu moc, moc líto. Měli byste se nad sebou zamyslet, vy, kterých se to týká. Psaný projev je projevem inteligence a vzdělanosti člověka.
Na fóru o autech se patrně neočekává, že tu všichni budou psát jako kniha, ale určitou formu by to asi mít mělo. A že tu nejeden příspěvek je často nerozluštitelný, to je jednoduše fakt. Jsem na tomto fóru už poměrně dlouho a prakticky denně, takže už jsem leccos četl
.
Nečertěte se, nemyslím to zle.
Já jsem si s napadáním nezačal, pouze jsem pisatele původního příspěvku upozornil, že jeho příspěvek je těžko rozluštitelný (což beze sporu je). A co je opravdu zvláštní, že on je v této věci jediný, který se nesnaží mě napadat a urážet, naopak se omluvil za to, jak svůj příspěvek napsal, neboť jej psal ve spěchu. To lze akceptovat. Byli jsme spolu v kontaktu i prostřednictvím soukromých zpráv a věřte, že gramatika opravdu nebyla na pořadu diskuse.
Všimněte si, že nejvíc se tu čertí a snaží se mě urážet právě ti, kteří neumějí česky. A to je mi opravdu moc, moc líto. Měli byste se nad sebou zamyslet, vy, kterých se to týká. Psaný projev je projevem inteligence a vzdělanosti člověka.
Na fóru o autech se patrně neočekává, že tu všichni budou psát jako kniha, ale určitou formu by to asi mít mělo. A že tu nejeden příspěvek je často nerozluštitelný, to je jednoduše fakt. Jsem na tomto fóru už poměrně dlouho a prakticky denně, takže už jsem leccos četl

Nečertěte se, nemyslím to zle.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
takovyho caviku s gramatikou, to by ste teprve cumeli, jak dokazou psat spanelaci na forech o autech. (oktabia, cabasaqi, eparco, woswaken.....)skeletor píše:kurwa serte na to ste jak malí děstka. viřešte rači tu kravynu......Marek77 píše:Souhlasím. Ale opakuju znovu - já s tím nezačal.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.