Pomoc pri oprave vozidla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pomoc pri oprave vozidla
Ddobry den jmenuju se Petr Klaudinger a jsem automechanik' potreboval bych pomoct opravit svoje auto uz nevim jak si poradit mam naradi ale ne dilnu a nchce se mi to davat do servisu audi a6 avant 2.5tdi potreba vymenit predni napravy naraznik nejde klima a dalsi veci hlavne spojka se setrvacnikem dekuji jsem z okoli plzne a chebu fotky dodam 

No proč se ptám - tuhle takyna dílnu přikvačil týpek celej v modrákách Bosch, chvíli tam okouněl, a že jak dlouho budme prý na zvedácích, že by si chtěl vyměnit olej...no zprvu jsem to nepochopil, ale on si fakt dovezl olej,filtr, nářadí, kanystr na vyjetej olej, no zrovna jsem byl v dobrým rozmaru - říkám OK, není problém
, udělej si to, olej vylej támhle do sběráku, kam se s tím potáhneš...dej mi dvě kila
týpek že jo, byl rád že to má s dohledem a může si to udělat sám

Ddobry den jmenuju se Petr Klaudinger a jsem automechanik' potreboval bych pomoct opravit svoje auto uz nevim jak si poradit mam naradi ale ne dilnu a nchce se mi to davat do servisu audi a6 avant 2.5tdi potreba vymenit predni napravy naraznik nejde klima a dalsi veci hlavne spojka se setrvacnikem dekuji jsem z okoli plzne a chebu fotky dodam
já bych prosil ty fotky okolí plzně a chebu..

já bych prosil ty fotky okolí plzně a chebu..

nevím proč ale představil jsem si slušnou restauraci a před ní prase na vodítku a člověka co má chuť na pečený koleno 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
... no vidíš jak si došel lahko k peniazomroman1648 píše:No proč se ptám - tuhle takyna dílnu přikvačil týpek celej v modrákách Bosch, chvíli tam okouněl, a že jak dlouho budme prý na zvedácích, že by si chtěl vyměnit olej...no zprvu jsem to nepochopil, ale on si fakt dovezl olej,filtr, nářadí, kanystr na vyjetej olej, no zrovna jsem byl v dobrým rozmaru - říkám OK, není problém, udělej si to, olej vylej támhle do sběráku, kam se s tím potáhneš...dej mi dvě kila

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE