SAG - auto bíle kouří a nereaguje na plynový pedál

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bebesek
Nováček
Odpovědi: 0

SAG - auto bíle kouří a nereaguje na plynový pedál

Příspěvek od Bebesek »

Ahoj lidi , není to tak dlouho co jsem psal o pomoc (auto ráno chytlo, po ujetí 10km a chcípnutí motoru , při dalším startu chytlo na max. 800 otáček a nereagovalo na plynový pedál, po odstavení na cca 10 minut. auto opět chytlo normálně a jelo jak má ). A už je to tu znova. Nechal jsem to napíchnout na diagostiku a nenapsalo to žádnou chybu , dnes se mi to stalo opět, tak jsem letěl za kamarádem ten to napíchnul a cyba byla 18047 - snímač polohy pedálu plynu 1/2 (G79G185) nevěryhodný signál , P1639 - 35-10... Sporadická .

Nevíte někdo co s tím , minule jsem odpojil konektory prostříkal kontakt spreyem a chyíli to bylo o.k. , jo a u toho když to nejde do otáček , tak to hulí bíle jak lokomotiva. Jsem bezradný přitom je to uplně super dělník

FORD GALAXY 1,9 TDI 85kw PD

děkuji za jakou koli radu , napadlo mě i ventil na chcípnutí motoru , že by neotevřel uplně a tím byl malý přívod vzduchu , ale to už asi plácám 1. z 2.

Každopádně děkuji za všechny rady , když to chytne normálně tak jede nekouří , turbo šlape ......... Díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“