Octavia nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia nestartuje
Zdravim. Z nicoho nic mi prestala startovat Octavia tdi rv99 66kw agr. Blika kontrolka zhavenia. Motor niekedy nastartuje ale ihned zhasne. Potom na viackrat nastartuje normalne. S rj motora sa neda spojit no predtym komunikkacia fungovala. Vie prosim niekto poradit?
Škoda Superb III Facelift, 2,0 TDI, 147kW, 2023, L&K
VW Sharan 7N, 2,0TDI, 135kW, 2018
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
koukám profi oprava!!!!!!Pajda077 píše:Toto se mi stalo za jízdy jedu a najednou motor zhasnul ....a nešel už nastartovat...měl jsem uhnilý kablík myslím že to bylo čidlo klikovky je to kabel vedle kabelu řídící trysky... tady je foto...ale je to možná uplně něco jiného ...

Nonstop odtah vozidel 775 24 15 75 pneuservis,soustružnické a kovoobráběčské práce,výbrusy motorů,chiptuning diagnostika vw group.Nákup,prodej a servis telefonů HTC!!
Klucik neblika. Pri otoceni klucika na kontrolky mi zasvieti zhavenie, potom zhasne a potom zacne blikat, vsetky ostatne kontrolky okrem baterky su zhasnute. Docital som sa na nete ze moze ist o rele 109. Moze byt?meeiro píše:neblika ti u toho klicek ?
já vím toto bylo děláno kvůli ručnímu žhavení! Nejlépe to hodit asi do těch cínových smrštovaček že? může to mít nějaký vliv když ta dva kablíky přehodím?tím samozřejmě nechci odbočovat od tématu...pomozme pistajovi...taky mě blikolo žhavení jak píše on tak se na to pistaj podívej;-) věděl jsem že se někdo ozve a zdrbe mě za to žhaveníjurosdi píše:Aspon si trošku zaizoluj to napájanie na žhavky. Auto sa lahko chytí a tažko hasí....
to mě přesně dělalo začlo to blikat a blikalo až do doby než jsem jel na diagnostiku kde jsem musel smazat závadu..Pak dej vědět čím to bylo;-)pistaj píše:Klucik neblika. Pri otoceni klucika na kontrolky mi zasvieti zhavenie, potom zhasne a potom zacne blikat, vsetky ostatne kontrolky okrem baterky su zhasnute. Docital som sa na nete ze moze ist o rele 109. Moze byt?meeiro píše:neblika ti u toho klicek ?
Problem je ten, ze mne odvtedy ako nestartuje, nechce komunikovat s Vagom, predtym islo vsetko normalne.Pajda077 píše:to mě přesně dělalo začlo to blikat a blikalo až do doby než jsem jel na diagnostiku kde jsem musel smazat závadu..Pak dej vědět čím to bylo;-)pistaj píše:Klucik neblika. Pri otoceni klucika na kontrolky mi zasvieti zhavenie, potom zhasne a potom zacne blikat, vsetky ostatne kontrolky okrem baterky su zhasnute. Docital som sa na nete ze moze ist o rele 109. Moze byt?meeiro píše:neblika ti u toho klicek ?
Podarilo sa mi nastartovat a spojit sa s RJ.
Diagnostika vypisala chybu: riadiaca jednotka zablokovana imobilizerom. Ale kontrolka imobilizeru normalne zhasne.
Dalsi krat sa mi nepodarilo auto nastartovat ani jednym klucom. Iba nastartuje a hned zhasne. Ked necham klucik zapnuty tak zacne po chvili blikat kontrolka zhavenia.
Diagnostika vypisala chybu: riadiaca jednotka zablokovana imobilizerom. Ale kontrolka imobilizeru normalne zhasne.
Dalsi krat sa mi nepodarilo auto nastartovat ani jednym klucom. Iba nastartuje a hned zhasne. Ked necham klucik zapnuty tak zacne po chvili blikat kontrolka zhavenia.