Strongflex v reakční vzpěře,prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
macan371538
- Přispěvovatel
Strongflex v reakční vzpěře,prosím o radu
Ahoj,dal jsem strongflex do reakční vzpěry na Golf iv 1.9TDI ATD a od té doby mi auto začlo šíleně vibrovat hlavně do těch 2000rpm.....Musel jsem odhlučnit pořádně kufr a ted se vrhnu tedy i na komplet palubku,ale napadlo mě co takhle dýt do té kosti kde jsou 2 silentbloky 1 půlku toho strongflexu a druhou originál,co vy na to?a kdyžtak jaký provedení by bylo nejlepší?Setkla jste se někdo se stejným problémem???Jinak po výměně se super řadí hlavně když je motor plně zatíženej,to ty rychlosti tam lítají o hodně snáž,ale to je asi tak jediný + 
-
macan371538
- Přispěvovatel
-
macan371538
- Přispěvovatel
Jen pozor aby jsi dostal tu správnou. Nejspíš nebo spíš určitě jsou jiný jak pro benzín tak diesel.
Taky jsem koupil novou a dal na svoje chrochtadlo a musel jsem vrátit původní, protože byla tak měká že to cukalo jak o život při přidání či ubrání plynu. Nakonec jsem jí dal otcovi do jeho kokty 1.6 MPI a tam funguje luxusně.
Samozřejmě tomu všemu předcházel omyl se strongflexama
Taky jsem koupil novou a dal na svoje chrochtadlo a musel jsem vrátit původní, protože byla tak měká že to cukalo jak o život při přidání či ubrání plynu. Nakonec jsem jí dal otcovi do jeho kokty 1.6 MPI a tam funguje luxusně.
Samozřejmě tomu všemu předcházel omyl se strongflexama

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Loni na jaře jsem kupoval Powerflex přímo pro TDI místo toho velkého silentbloku a naprosto v pohodě, nic nevibruje ani teď v zimě a funguje to luxusně i na TDI. Já jsem nadmíru spokojen 

VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
-
macan371538
- Přispěvovatel
- talec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já taky čekal podle toho co tady každej píše, že to budu minimálně na zimu vracet do serie, ale ani nevím že tam ten powerflex je, ale dával jsem ho do úplně nové Lemförder kosti 
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
reakcni vzpera
mam to co ma Talec tu cerevenou barvu tvrdost na ni byla napsana 85
je to jen o zvyku ze zacatku jsem myslel ze to hned vysroubuju ven a dam zpet serii ale ted uz ani nevim ze tam je
zajimalo by me kolik ma tvrdost serie
mam moznost si nechat odlit jakou tvrdost budu chtit
forma uz je zkreslena
je to jen o zvyku ze zacatku jsem myslel ze to hned vysroubuju ven a dam zpet serii ale ted uz ani nevim ze tam je
zajimalo by me kolik ma tvrdost serie
mam moznost si nechat odlit jakou tvrdost budu chtit
forma uz je zkreslena
-
macan371538
- Přispěvovatel