Chiptuning Wendland motortechnik Seat leon 81kw ASV

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
luky3293
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Chiptuning Wendland motortechnik Seat leon 81kw ASV

Příspěvek od luky3293 »

Zdravím, včera jsem koupil seat leon 1.9 tdi 81kw motor ASV, od prvního majitele z německa a auto je nachipované německou firmou Wendland, chip ho stál něco mezi 800-900 eur, tedy přibližně 25 000 kč. Což mi přijde docela dost, dle firmy má ted auto 106 kw / 144 PS a 302 NM. Nemáte někdo s touhle firmou nějaké zkušenosti ? děkuji. Taky sem koukal ze jsou dávané nové střeva s číslem 33190432.s1 do váhy vzduchu bosch, ale zároven byla v papírech i malá brožurka k váze vzduchu s číslem LMM 7.22684.08. tak mě napadlo jestli neni ta váha přizpůsobená tomu chipu, nebo jestli jí mam prostě rovnou koupit jinou original co tam patří. A ještě bych chtěl dát nové trysky protože tenhle výkon mi prostě na kolech r18 nestačí, tak jaké jsou nejvhodnější ? Co jsem vyčetl tady na foru tak bych asi volil sprint 764. Děkuji za odpověd.

Zde je odkaz na firmu wendland:

http://www.wendland-tuning.de/Tuning/index2.html
Golf 3 1.9 TDI 1Z 66 kw (chystám úpravy)
Golf 2 1.6 TD 55 kw (určitě stačit nebude :D )
Transporter T4 111 kw (taky na něj dojde)
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Nejlepší bude když si zajedeš někam na brzdu a hned budeš vedět na čem seš..

K tryskám by to chtělo popřemýšlet i o jiným turbu, pokud ti výkon stačit nebude..

Pokud váha funguje v pohodě a auto nevykazuje žádný známky vadné váhy, tak nechat tak jak to je..
luky3293
Sběrač informací

Příspěvek od luky3293 »

Ale s turbem zase přichází další investice jako spojka, IC, chlazení a tak co jsem se tak dočetl. zatim bych šel asi jenom do trysek a pak časem se uvidí. Ale jen tak pro zajímavost jaké turbo by tam šlo pokud možno bez úprav ? A k té brzdě, jsem z chebu kde najdu nějakou nejbližší brzdu ? díky.
Golf 3 1.9 TDI 1Z 66 kw (chystám úpravy)
Golf 2 1.6 TD 55 kw (určitě stačit nebude :D )
Transporter T4 111 kw (taky na něj dojde)
tomes123456
Přispěvovatel

Příspěvek od tomes123456 »

luky3293 píše:Ale s turbem zase přichází další investice jako spojka, IC, chlazení a tak co jsem se tak dočetl. zatim bych šel asi jenom do trysek a pak časem se uvidí. Ale jen tak pro zajímavost jaké turbo by tam šlo pokud možno bez úprav ? A k té brzdě, jsem z chebu kde najdu nějakou nejbližší brzdu ? díky.
tryskama si nepomůžeš, víc s tím turbem udělat nejde.

Pokud ti to nestačí tak jednohmotu z fabie s obloženou lamelou, FB sprint764, gt1749va z ASZ a nechat to doladit.

Dostaneš se na cca 160koní. Víc zase neuchladí IC.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“