Zdravím kolegové, na motoru AGR máme trošku problém, tak by mě zajímal váš názor.
Udělaly se rozvody a chtěli jsme nastartovat, za studena se jí vůbec nechce, za tepla na brnk, takže jsme chtěli nastavit předvstřik, ale ten je podle VAGu 0 a teplota paliva přes 90°C... kde je chyba?
Před výměnou když jsem tu A3ku naposled viděl byl v normě, cca 55. Jinač nejede to úplně špatně, ale rozhodně to nejede jak by mělo. Hulí černě...
Taktéž mám podezření na špatně nastavené čerpadlo na rozvodech, ale ještě jsem se nesetkal s tím, že by předvstřik byl 0.
Navíc když ho hodím do Základního nastavení před kontrolou předvstřiku, tak se běh motoru rozhodí a hulí bíle (a to hodně )
Rozvody znovu zkontrolované, nastavené na rysku a pořád předvstřik 0 Při delším pozorování občas skočí předvstřik cca 42 (asi tak na půl vteřiny) a zase spadne na 0. V paměti závad je uložená "ŘJ vadná" ...
Napadá někoho co tomu může být?
na setrváku je jen jedna značka nebo nula a značka ? nedavno jsem to řešil na jednom B5 auto jelo startovalo ale graf byl na klavesnici notasu a při přepnutí to začalo škubat hulit. doporučuju se řídít Hú při nastavovaní.
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Aha, tak toho jsme si nevšimli, ryska byla sama o sobě už zrezlá a pak tam na setrváku bylo místo které bylo zrezlé ještě víc, takže je možné, že to byla ta nula