Felicia 1.9 D, čerpadlo netlačí naftu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Zety
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Felicia 1.9 D, čerpadlo netlačí naftu

Příspěvek od Zety »

Ahoj, mám problém s motorem 1.9d z Felicie , čerpadlo Lucas. S autem se normálně popojelo a najednou vyskočili otáčky a zdechl motor. Filtry, rozvody zkontrolovány. Čerpadlo pouští naftu ke vstřikům ale bez tlaku, takže nenatlakuje ani vstřiky. Čerpadlo naftu saje, ale pouští do přepadu. Všechny 3 ventily jsem měl vytažený a profouklý, jinak cvakaj. Imo to nemá a ventil je napojen na 15. Někdo prosím nějakou radu? Děkuji
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

máš průhlednou hadici? nasad od filtru k čerpadlu a dívěj se jestli saje čerpadlo naftu bez bublin,
Zety
Sběrač informací

Příspěvek od Zety »

Jj i cerpadlo je odvzdusneny...
slovacek.milos
Aktivista

tomu nevěřím ;)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Nejlepší rada je ta, kterou už jsem tady o tom cerpadle několikrát psal. Vezmi kladivo, to největší jake máš, kdyžtak zaskoc k sousedovi a jebni několikrát do toho čerpadla, raději víckrát a až upadne, tak ještě dvě tři rány na betonu. Až se rozpadne, tak do něj kopni a bez sehnat čerpadlo Bosch s drzakem a trubkama třeba z G3 1.9D . V zivote co Felda bude jezdit už o cerpadle neuslysis a budeš si jen pochvalovat ;)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
milda64
Přispěvovatel

Příspěvek od milda64 »

Zlatá slova.
slovacek.milos
Aktivista

zlatá ale jen slova

když jsem otrubil moji feldu tak to čerpadlo lukas tam bylo 45O,OOO km od nova, pochybuju že ho někdo spravoval protože ta plastová packa upadla

dal jsem boše a ten se mi za tři měsíce vyss..... musel jsem ho vydělat a nechat za 3OOO kč spravit ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Měl jsi prostě smůlu, ale Bosch je neskonale lepší a lépe opravitelný.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

spéš jak smůla se to dalo čekat čerpadlo jsem vytáhl z funkčního auta a stálo víc jak rok,

ale jinak když to tak počítám hrubým odhadem na deset bošů připadají max jeden dva lukasy,

zadřený kroužek veme i nastavovač takže čerpadlo neopravitelné, boš se zadírá v hlavě, praskají péra, zadírá se kroužek na pístu, vydírá se dole regulace,

třeba ty feldy co ke mě jezdí všechny s lukasem ok, boše mám já v pikapu protože jsem oturbil, a když stavěli čističku tak sem jezdil pikap a řechtal s bošem, nebo hafo pežotů a fordů co ke mě jezdí, mimo štelování volnoběhu jem na nic nešáhl, max jsem kouření poladil zátěžákem,

horší kapitola je s řízkovým olejem lukasy na to musí mít těsnivo vyrobené po roce 2OOO
milda64
Přispěvovatel

Příspěvek od milda64 »

Miloš LUKAS miluje. Já miluju BOSH. Není co řešit. :-D Mám to na dvou autech před montáží GO a už jsem na ně nesáhl. cca 11 let jen na vyfrit. Jen kdyby nehnily.
slovacek.milos
Aktivista

milda64 píše:Miloš LUKAS miluje. Já miluju BOSH. Není co řešit. :-D Mám to na dvou autech před montáží GO a už jsem na ně nesáhl. cca 11 let jen na vyfrit. Jen kdyby nehnily.
nevím kde jsi přišel na to že miluju lukas, proč bych ho miloval? to opravdu nevím,

jen se věnuji opravám motorvých vozidel a mám o stoptocent víc zkušeností než interneový teoretik to je celý ;)

jinak to z tebe už vypadlo jezdíš na sajrajty a lukas musí být do roku 2OOO přetěsněný,
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“