Dělá tady někdo do mot. pil
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dělá tady někdo do mot. pil
Zdravím, neví někdo kde má motorová pila Husq. odvětrání benz. nádrže. Při delší práci v nádrži vzniká podtlak a pila špatně řeže. Díky za všechny rady
G4 85KW 6ti kvalt variant 4 motion
O2 kombajn 103KW
O2 kombajn 103KW
No na husce pile jsem ještě dirku ve víčku neviděl.
Musíš oddělit motor od nádrže,rukojeti a ze strany od motoru je taková tyčinka vsunutá a v ní je toková porézní hmota.Jestli je pila staršího data výroby,což asi jo tak bude ucpaná.Dá se koupit nová. Taky jsem to na své pile řešil.
Paradox byl že tři servisy po sobě měnily karbec,tlakovali kartery a stejně nikdy na nic nepřišli.Pak jsem ji rozebral,vyměnil a bylo....
Musíš oddělit motor od nádrže,rukojeti a ze strany od motoru je taková tyčinka vsunutá a v ní je toková porézní hmota.Jestli je pila staršího data výroby,což asi jo tak bude ucpaná.Dá se koupit nová. Taky jsem to na své pile řešil.
Paradox byl že tři servisy po sobě měnily karbec,tlakovali kartery a stejně nikdy na nic nepřišli.Pak jsem ji rozebral,vyměnil a bylo....
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
měl jsem 3 pily oleo mac husqwarnu a jonsereda a žádná dirku ve víčku neměla
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!