Golf 4 HELP ( VYŘEŠENO)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf 4 HELP ( VYŘEŠENO)
Prosím o rychlou radu. Golf 4 1.9tdi 66kw chip na 90kw. rv 1999
Dnes se mi stalo toto. Po nastartovaní nepravydelný chod motoru, rozjel sem se a zamnou oblak kouře. Zastavil jsem chcipnul a opět nastartoval a vše OK. Po ujeti cca 6km klidnou jízdou jsem tomu šlápnul na plyn 3 a 4 plnej a najednou auto se rozjelo jako FORMULE pustil jsem plyn ale auto jelo stale dál a zrychlovalo samo, vyřadil jsem pustil plynový pedál a otáčky vylitly až do červenýho , prošlápl jsem plyn otáčky klesly a zase vylitly do červenýho a pak to chcíplo. Pak už jsem nenastartoval. Auto jsme odtáhly a už nebyl čas to napíchnout. Ted bych poprosil na co se zaměřit co se mohlo stát? Čerpadlo Turbo Vstřiky.....? Díky za vaše názory.[/quote]
Dnes se mi stalo toto. Po nastartovaní nepravydelný chod motoru, rozjel sem se a zamnou oblak kouře. Zastavil jsem chcipnul a opět nastartoval a vše OK. Po ujeti cca 6km klidnou jízdou jsem tomu šlápnul na plyn 3 a 4 plnej a najednou auto se rozjelo jako FORMULE pustil jsem plyn ale auto jelo stale dál a zrychlovalo samo, vyřadil jsem pustil plynový pedál a otáčky vylitly až do červenýho , prošlápl jsem plyn otáčky klesly a zase vylitly do červenýho a pak to chcíplo. Pak už jsem nenastartoval. Auto jsme odtáhly a už nebyl čas to napíchnout. Ted bych poprosil na co se zaměřit co se mohlo stát? Čerpadlo Turbo Vstřiky.....? Díky za vaše názory.[/quote]
Naposledy upravil(a) jardaper dne 20 dub 2015, 21:30, celkem upraveno 1 x.
O1 1.9TDI 81KW ASV r.v 2001
odvzdusni to toto iste mal kamarat len on to zadusil cez rychlost motor to prezil ale zaboha sme ho nemoholi nastartovat potom som dostal typ odvzdusnit a chytil hned a cca po dvoch mesiacoch to iste ale motor to uz neprezil vykaslal sa na repas takze ak je motor ok rovno tahaj turbo na repas
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
tak přátelé auto už zase jezdí. Zavolal jsem svému mechanikovi že auto odtáhnem k němu na dílnu. Nastartovat to nešlo.Tak když jsem ho táhl tak to přes rychlost nastartoval. Prdělo to a hulilo to bíle. Koukl na to a hned říká vstřiky nebo čerpadlo. Tak za behu povoloval vstřiky trochu se to zlepšilo ale pořad to prdělo a hulilo. Řekl nalej tam aditivum ( naštěstí ve své octě vozím vif) nalil jsem trojnásobné mnořství a jeli to porádně projet. Běh motoru se srovnal a přestalo to hulit. Ted zase jede jako predtím a starty na brnk.
O1 1.9TDI 81KW ASV r.v 2001