Zelená karta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zelená karta
Ahoj borci, potřebuji radu. V pátek odjíždím na dovolenou k moři, jenže nemám zelenou kartu. Povinné ručení jsem sjednával na této stránce. Jenže jsem si neuvědomil, že budu muset počkat až mi karta přijde poštou. Přišel mi email s kopií zelené karty. Jenže nemám zelenou kartu. Myslíte, že bude v zahraničí vadit černobílá kopie? Existuje nějaký zákon, že zelená karta musí být opravdu zelena? Nemáte zkušenost jak rychle zelená karta chodí poštou? Mám raději počkat na original a neriskovat s kopií? Říkám si, že když pojedu jak mám, tak by nemusel být důvod mě kontrolovat. Jenže náhoda je blbec no, tak se raději ptám. Děkuji všem za pomoc
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
V zahraničí to tedy projde? Jde mi i o to, že neumím moc cizí jazyky. Dokážu se domluvit jen klasické věci co se používají. Pokud by to například brali jako pokus o padělání, tak bych si nevěděl rady jak jim to vysvětlit, že je to jen kopie dokud mi nepřijde originál. Říkám si, že je to pak jako když jim dám fotku občanky místo origináluromanespana píše:tak vem zelenej papir a vitiskni to