Děkuji za odpověd popřípadě řešení.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A co konkretne si urobil?vynecht píše:Je to tak když jsem nedávno upravoval systém odvětrání (už před úpravou nebyl do sání ale ven) tak úprava byla zhoršení projevující se silným kouřením obtěžujícím okolí a to nejvíc při pomalé jízdě a popojíždění. Třeba v koloně se v určitých intervalech vyvalil z výfuku silně smradlavý oblak. Nejdřív jsem myslel že je po motoru,protože jsem té úpravě nepřikládal význam, byla z určitého pohledu minimální, ale měla zásadní dopad. Tak jsem provedl ještě další úpravy a bylo po problému.
Co Ti to dělá a kdy to začalo , po nějaký úpravě, nebo samo?
johnyM128 píše:čo tak presnejšiu "polopatistickú" odpoveď?martinsidlo píše:To nejhorší,co mohl udělat pro motor a sebe.[/quote
Za tímto "ekologickým mamlasem" si neumeješ přední okno,protože je za ním olejová mlha.
martinsidlo píše:Tak s celnym to mas veru pravdu...johnyM128 píše:čo tak presnejšiu "polopatistickú" odpoveď?martinsidlo píše:To nejhorší,co mohl udělat pro motor a sebe.[/quote
Za tímto "ekologickým mamlasem" si neumeješ přední okno,protože je za ním olejová mlha.
A pre motor?