vypíná se klimatizace Audi A6 CDYA

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Paja.su
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vypíná se klimatizace Audi A6 CDYA

Příspěvek od Paja.su »

Audi A6 allroad (r.v. 2009) 176 kw CDYA.

Klimatizace* naplněná 2x nikde žádnej ůnik, novej exp. ventil. diagnostika nehlásí žádnou chybu a když auto

běží na místě na volnoběh, tak chladí perfektně jen šlápnu trošku na plyn, okamžitě klima vypne.

někdo nějakej nápad čím by to mohlo být nějaký čidlo nebo co to může dělat?
prodej ORIGINALNÍCH výbojek značek PHILIPS/OSRAM a veškerého příslušenství do automobilového osvětlení.
www.xenon-vybojky.cz
prodej ORIGINÁLNÍCH autodílu značky Audi, Škoda, VW atd. Nízké ceny 100% kvalita
www.autodily-audi.cz
Paja.su
Přispěvovatel

Příspěvek od Paja.su »

tak dneska jsem to trosku studoval v else a udelal VAGEM diagnostiku.

tak na volnobeh:

-A/C regulační ventil 70% napětí do něj jde

-teplota za výparníkem krásně klesa až do cca 5stupňů pak to ubírá na výkonu aby to nezamrzlo.

-tlak chladiva cca cca 16barů

-kroutící moment kompresoru cca 22nm

- teploty taky sedí jak nasávaného tak i ve výdechách

pří otáčkách cca nad 1600

- regulační ventil stále zapnut 70%

- teplota za výparníkem začne okamžitě stoupat

- tlak chladiva zůstává

- kroutící moment kompresoru začne haprovat a jde dolu skoro až na 8nm
prodej ORIGINALNÍCH výbojek značek PHILIPS/OSRAM a veškerého příslušenství do automobilového osvětlení.
www.xenon-vybojky.cz
prodej ORIGINÁLNÍCH autodílu značky Audi, Škoda, VW atd. Nízké ceny 100% kvalita
www.autodily-audi.cz
DirgiEx
Přispěvovatel

Příspěvek od DirgiEx »

Ahojte nejdem vytvárať novú tému ale opýtam sa rovno sem vlastným Audi A4 Avant 1.9 TDI AFN 81kW rok 99" facelift.
Auto ma climatronic jedná sa mi o to že keď zapnem repsektívne vypnem režim ECON spustí mi klímu v momente sa mi vetráky prepnú a automaticky mi to začne chladiť lenže keď opäť zmačknem ECON aby mi to klímu vyplo a nasávalo vzduch s vonku tak mi tu klímu neodpojí a stále mi to ide s nej studený/chladný vzduch.Akonáhle vypnem a zapnem motor tak už funguje ECON a opäť ťahá vzduch s vonku pokiaľ ho počas jazdy nevypnem.Je to bežné?Nakoniec to riešim tak, že keď mám klímu a zmáčknem ECON a cítim že mi to nepreplo tak pridám na kúreniu povedzme na 26°C a už klímu odpojí a ja len znížim teplotu na 17°C-18°C.Len som chcel vedieť či by to nemalo prepínať automaticky bez zásahu zvyšovania teploty.

Ďakujem :) :havaj:
Audi A4 Avant 1.6 74kW o----> Exx :)
Audi A4 Avant 1.9Tdi 81kW, EGR Off o---->Actual :]
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“