Motor z Fabie RS BLT do Golfa IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor z Fabie RS BLT do Golfa IV
Dával někdo do Golfa motor z Fábie? V Golfu je teď ARL a potřebuju tam naroubovat motor z FRS.
Co všechno je tam jinak? Držák motoru, rozvody, domeček z přižhavováním vody...? Jde to z toho ARL motoru jen všechno přeházet bez problémů?
Co všechno je tam jinak? Držák motoru, rozvody, domeček z přižhavováním vody...? Jde to z toho ARL motoru jen všechno přeházet bez problémů?
Ibiza Cupra R 1.9TDi PD + GTB2260VK + soft. 180kw. Brzdy Brembo 312/256
Pruchozi celonerez 60 mm vlastni vyroba.

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Milane,jak jsem ti říkal,,musí se oholit celý BLT včetně rozvodů a vyměnit plasty pod nima,je jiná vodní pumpa (když bys kupoval rozvody,tak musíš na fabii)..snímače jsou stejný,,je to PD za PD,ne jen spodek!!!
Takže shrnutí,,oholit celý BLT komplet a nastrojit na to vše z druhýho motoru...jinak to pasuje prakticky kus za kus..
Takže shrnutí,,oholit celý BLT komplet a nastrojit na to vše z druhýho motoru...jinak to pasuje prakticky kus za kus..

Octavia II RS
ja daval BLT do octavky coz je stejny.... rozvody plasty vsechno jsem nechal co tam bylo, jediny co tam je jinej drzak motoru u rozvodu, plast jsem poupravil z octavky, nechtelo se mi predvavat ty plasty za rozvodama, pak je jinej drzak prislusenstvi(altik, klima) ten se dal z octy, drzak oil filtru a chladic oleje jsem nechal fabiackej nicemu to nevadi. dal je jina priruba vody na hlave tu jsem dal taky z octavky s ohrevem vody. tot asi vse elektrika vsechno je jinak stejny. Samo ze az budes kupovat neco na motor jako rozvody atd tak musis na fabii BLT
takze Good Luck 

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB