Praskla klika BXE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Praskla klika BXE
Setkal jste se s tím někdo? Rok 06 a strihla se u první ojnice. Jezdí na origo SW, pravidelny servis, pan 57 let. Teď premejslim co s tím, jestli jen jinou kliku nebo jinej blok či polomotor.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
						Tel.774 225538
koupil pred casem "puvodne s 60 tkm" dnes to ma + - 200 , nekoukal jsem ted ale tak nejak to bude. Na servis to jezdi vyslovene ke me na dilnu. 
Krom oleje , rozvodu a bezny udrzby jsem na tom nikdy nic nedelal az jsem si rikal jake ma stesti.
No a dneska jsem to dovezl na platu, shodil vanu a tam tahle paseka.
Rikam si jestli menit jen kliku nebo dat spodek ci polomotor, kdyz kliku, buh vi, jestli nebude neco s ojkami a pistama,pripadnen ventliama kdyz se utrhl kus kliky u rozvodu a to abych zjistil, musi hlava dolu. V ten moment uz to prave ztraci smysl se v tom spodku vrtat.
Nebo ma nekdo nejakej jinej napad?

Krom oleje , rozvodu a bezny udrzby jsem na tom nikdy nic nedelal az jsem si rikal jake ma stesti.
No a dneska jsem to dovezl na platu, shodil vanu a tam tahle paseka.
Rikam si jestli menit jen kliku nebo dat spodek ci polomotor, kdyz kliku, buh vi, jestli nebude neco s ojkami a pistama,pripadnen ventliama kdyz se utrhl kus kliky u rozvodu a to abych zjistil, musi hlava dolu. V ten moment uz to prave ztraci smysl se v tom spodku vrtat.
Nebo ma nekdo nejakej jinej napad?
					Naposledy upravil(a) sniper-- dne 20 črc 2015, 12:02, celkem upraveno 2 x.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
						Tel.774 225538
Ono je ale otázkou co vyjde levněji, když spočítám ojnicji, hlavní šály, šrouby, atd.... Jestli není lepší dát jinej.

Naposledy upravil(a) sniper-- dne 20 črc 2015, 11:28, celkem upraveno 1 x.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
						Tel.774 225538
Huml píše:taky jsem měnil prasklou kliku na BJB, motor má jednohmotu, dal jsem tam kliku z rotačky z ASV, je o něco silnější, maká to bez problémů už nějakejch 20tkm, motor byl až do rozdělání funkční, akorát bouchal, já bych zkusil vyměnit kliku a pokud se zastavil uplně, tak sundat víko a zkouknout vršek
Motor normálně jel, jen z něj prej lezly zvuky, tak to vypnul a už nezaskočil. Na dílně se to nastartovalo, běžel a po chvilce se při volnovehu zasek ale ne v HU, Pod vikem to vypadá ok, ještě sundam řemen jestli půjde volně točit vackou.
Kliku tam nějakou mám, myslím že AHF , jak je to přesně s tím snimacem??
					Naposledy upravil(a) sniper-- dne 20 črc 2015, 12:06, celkem upraveno 1 x.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
						Tel.774 225538
Je tam jedno nebo dvouhmota?sniper-- píše:Huml píše:taky jsem měnil prasklou kliku na BJB, motor má jednohmotu, dal jsem tam kliku z rotačky z ASV, je o něco silnější, maká to bez problémů už nějakejch 20tkm, motor byl až do rozdělání funkční, akorát bouchal, já bych zkusil vyměnit kliku a pokud se zastavil uplně, tak sundat víko a zkouknout vršek
Motor normálně jel, jen z něj prej lezly zvuky, tak to pan vypnul a už nezaskočil. Na dílně se to nastartovalo, běžel a po chvilce se při volnovehu zasek ale ne v HU, Pod vikem to vypadá ok, ještě sundam řemen jestli půjde volně točit vackou.
Kliku tam nějakou mám, myslím že AHF , jak je to přesně s tím snimacem??
OCTAVIA- ALH