Zdravím pánové chtěl jsem se zeptat. Mám už několik let pojištěné vozidlo (povinné ručení) a v zelené kartě mám VIN místo SPZ.
Vlastně jsem to před lety na pojištovnu nenahlásil že mám už SPZ je v tom nějaký problém nebo to tak může být.
Pojištění vozidla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
SPZ si urcite dopln pretoze pri havarii alebo cestnej kontrole doma aj v zahranici mozes mat problem z toho dovodu, ze ked cetnici preveruju platnost zakonneho poistenia tak ta databaza co poistovne maju eviduje platne zmluvy len podla SPZ a nie VIN, alebo cisla poistky. Takze aby si nebol prekvapeny ze ti cetnik pri kontrole povie ze nemas uzatvorenu platnu zmluvu o povinnom poisteni a nasoli ti pokutu. Cerstva osobna skusenost z pred dvoch tyzdnov 

Re: Pojištění vozidla
Známý to tak měl taky a cajti ho pak podusili v Hradci. Kontrolovali mu VIN pak mu prolezli celé auto a měli na všechno divné průpovídky. Když mu nenašli nic na autě, tak mu akorát oznámili, že mu bude končit lékárna, ať si to dá do kupy. Takže uvidíš na jakého aktivistu zrovna narazíš. Některé šerify dráždí každá blbost i jiná čepička na ventilku a jsou schopný tě podusit a protahovat kontrolu zrovna v momentě kdy nejvíc spěcháš.frigo píše:Zdravím pánové chtěl jsem se zeptat. Mám už několik let pojištěné vozidlo (povinné ručení) a v zelené kartě mám VIN místo SPZ.
Vlastně jsem to před lety na pojištovnu nenahlásil že mám už SPZ je v tom nějaký problém nebo to tak může být.