seat leon cupra 2.0 206kw rv.2015 zvýšení výkonu

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Trotl
Nováček
Odpovědi: 0

seat leon cupra 2.0 206kw rv.2015 zvýšení výkonu

Příspěvek od Trotl »

Ahoj všichni,
Řeším zapeklitou věc, Auto má najeto cca. 10000 km, známej mi vnutil power box, výkon šel určitě vejš, jedná se o multikanál viz odkaz. http://www.speed-buster.de/chiptuning-b ... 928420984/
Nejsem zastáncem kouzelných krabiček, ale třeba se to dobou změnilo a nyní už to fakčí lépe. Máte s tím někdo zkušenost?
V Dieselpower mi doporučili úpravu ŘJ od firmy APR, nebo Powerbox od MTM. Která z těchto variant bude pro motor nejméně "škodlivá"?
Díky moc

Fanda
Škoda Octavia 2.0 tdi cr, hw+sw Dieselpower
Seat leon cupra 280
boash
Sběrač informací

Příspěvek od boash »

Napiš do Hothatchshop.cz dělaj chip od APR a poradí.
O1RS AUQ 215PS 335NM soft tdichip...Turboback Milltek 3"...G60 flywheel+VR6 clutch...FMIC 550x180...SAI,N249,N211 off..BOV forge..TIP Samco+CDA..Eibach B12 sportline+Cupra 18"...FSI coil..NSP powergasket
Trotl
Nováček

Příspěvek od Trotl »

Tak jsem volal do hothatch, také řekli že krabička stojí za... Půjdu do úpravy ŘJ od APR, teď jen jestli zůstat věrný Dieslelpower nebo zkusit Hothatchshop. Obě firmy nabízejí stejnou úpravu za cca. Stejnej peníz.
Seat leon cupra 280
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Ono je to trochu "složitější"

Jednotka tam prevděpodobně bude Continental SIMOS 18, která jde vyčíst.. Na základě údajů v řídící jednotce se pak dá zjistit jestli existuje soubor s upraveným softwarem. Pokud ne, tak jedině čekat.. Nicméně pokud to APR už dělalo, jakože asi určitě tak by to mělo jít.. Navíc oni zcela jistě vědí co dělaj.

Co za to chtěj mimochodem? A jak to prodávaj? Jakože ti prodaj samotnej software?
Trotl
Nováček

Příspěvek od Trotl »

Chtějí za to 39000 s DPH, je to cena s nahráním SW. Plus v ceně je i aktualizace do budoucna, kdyby APR vydalo uprage SW. A co jsem ještě pochopil, tak kdybych chtěl jít na Stage II tak úprava SW je také zdarma, stage II obnáší myslím jinej vejfuk a asi sání.. Tak nevim
Seat leon cupra 280
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Aha..

Tak ještě můžeš zkusit nějaký úpravce v tvým regionu jestli s tim něco nedokážou potřebným vybavením.. :)
mesi3
Přispěvovatel

Příspěvek od mesi3 »

Já bych šel určitě k DP, sice to neupravují přímo oni, ale jak dobře všichni vědí co v DP byly tak by jim rozhodně nedali nic do auta bez toho aniž by si byly jistý funkcí či životností... Tak dle mě vypadají profesionálové...
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
mesi3
Přispěvovatel

Příspěvek od mesi3 »

Ještě si dovolim říct, že ačkoliv nemám rád chi**orum tak jsem viděl videa naladěné Cupry pravděpodobně přímo majitele zmiňované firmy a musím říct, že jela velice dobře... Asi by si dohledal i v jiných vláknech a pokud je má informace správná měla by to být upravená jednotka ne pouze krabička, nevím jak lze porovnat APR a tento chip nicméně výkony byly dost obdobné. A za zavolání a třeba domluvení jízdy ve zmiňované cupře nic nedáš :-)
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
Trotl
Nováček

Příspěvek od Trotl »

A APR je dobrej software? Co jsem takhle hledal tak na něj nikdo nenadává, v DP i v hothatch shop by dali stejně APR. Akorat problém je v tom, že od března 2015 měli dávat jiné ŘJ...Takže to asi nepůjde :-)
Seat leon cupra 280
Trotl
Nováček

Příspěvek od Trotl »

Tak koncernové motory nejdou od března přehrávat, dnes sem jel 200 km tam a 200 zpět úplně zbytečně. Apr prý na tom dělá, ale bude se muset rozebrat ŘJ, ale v nejblizší době to nepůjde..
Seat leon cupra 280
Trotl
Nováček

Příspěvek od Trotl »

Tak nakonec bylo rozhodnutu pro přídavnou jednotku od mtm. Výkon sice nenarostl na udávaných 350 ps, ale chová se to příjemně.
Seat leon cupra 280
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“