Coming leaving home octavia 2 FL prosba o radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Peter007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Coming leaving home octavia 2 FL prosba o radu

Příspěvek od Peter007 »

Ahoj Chlapi

No mam taký problém :-) mam octavia 2 FL Elegance rok vyr 8/2009.

Výbava: xenóny s AFS, maxidot, cúvacie senzor vpredu vzadu, navigáciu Amundsen, DSG prevodovka, tempomat, multifunkčný volant, svetelný a daždový senzor, corner hmolvky atď.

A ceming a leaving nefunguje.

Je to čudné ale keď som auto kúpil tak som nemal vypínač na svetlá s funkciou AUTO. Tak prvé čo som urobil tak som vymenil daný vypínač a pokúsil som sa to nejako nakódovať. CHCEL SOM PREPOIŤ VYPINAČ S BSG jednotkou ale v káblovom zväzku na vypínači SÚ VŠETKY PINY OBSADENÉ tak tam NEMÁM ČO DOPLNIŤ.

Tak neviem prečo to tak je ale je to asi prepojené od výroby.
Keď dám vypínač do polohy auto tak mi spustia a svietia xenóny. Na maxidote mám položku coming a leaving home ale nič nefunguje aj keď mám vypínač v polohe AUTO.

Vie mi niekto poradiť čo ako. Podľa informácií mám ževraj zlé kódovanie alebo potom neviem.

Nižšie prikladám log pri diagnostike kóli kódovaniu.

Keď som mal pred face tak tam to bolo potrebné najskôr prepojiť a potom nakódovať ale tu teda neviem ako na to.

Ďakujem za pomoc

Link:

http://ulozto.sk/xADHEEdj/moja-o2-vymena-oleja-txt
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

S BSG nic nepropojíš páč ji tam nemáš, u FL už je jen BCM a jelikož máš světelnej senzor a vypínač s Auto už jsi taky dal, tak stačí jen nakódovat ale ne nějak ale tak jak se má :D Kódování ti z hlavy nenapíšu páč se tím neživím ale když poprosíš strejdu Googla nebo Youtube tak to najdeš ;)
Člověk se pořád učí.
Peter007
Přispěvovatel

Příspěvek od Peter007 »

Ahoj Šulda
Dakujem za pomoc. To že už v aute nie je BSG jednotka ale BCM som vážne nevedel. Za ďalšie keď som mal Octavia 2 predfacelift tak tam bolo potrebné prepojenie vypínača a jednotky. Kódovanie je dôležité ako hovoríš ale na YouTube ho nenájdeš ako aj na Google preto sem aj pisem :-)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Peter007 píše:ale na YouTube ho nenájdeš ako aj na Google preto sem aj pisem :-)
Jak myslíš. Já to ve svý starý a upocený Nokii E7 s Operou mini našel ;)
Člověk se pořád učí.
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Pokud umis s kabelem neni problem tohle nakodovat pokud ne vyhledej nekoho kdo ti to za par stovek udela a mas klid !!!
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“