Zkušenosti s přetlakovou bankou MTDI na 2260
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkušenosti s přetlakovou bankou MTDI na 2260
Zdar mistři přešel jsem z 1756 na 2260 a nastal problém. Se 1756 jsem tlačil 1.8bar a regulace chodila krasně,měl jsem tam ještě regulátor tlaku. Na 2260 se přes 2-2.2 bary nedostanu. Zkoušel jsem štelovat s bankou ale když jsem to dotahl (přitvrdil) Tak měla regulace krátkou dráhu. Jedine co by pomohlo je asi silnější pružina do banky. Mate s tím někdo zkušenosti? Klidně i SZ diky.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Nebo dej silnejsi banku, napriklad z twinturbo systemech z 35d a 4.0d ktere reguluji otevreni klapky na vyfuku.
35d 272k (ta vlevo ve vertikale s bankou nahore)
35d 286k (ta vlevo v diagonale)
4.0d 306 (ta ve vertikale s bankou dole)
Nicmene, lehci je si takovou vetsi banku nechat vyrobit, udelat ji na priruby nebo jeste lepe nejakou objimku abys to mohl prubezne stelovat a doladovat a nemusel jsi pertlovat.
Staci vzit hrdla clamp spojeni s dlouhym potrubim, navarit na nej ploche dynko, to same nahore a udelat diru a dat tam kousek trubicky. Rembranu lze udelat z ruznych materialu.
... njn, neda se nic delat, to REA (elektroservo) tam nedavaji pro srandu kralikum
35d 272k (ta vlevo ve vertikale s bankou nahore)
35d 286k (ta vlevo v diagonale)
4.0d 306 (ta ve vertikale s bankou dole)
Nicmene, lehci je si takovou vetsi banku nechat vyrobit, udelat ji na priruby nebo jeste lepe nejakou objimku abys to mohl prubezne stelovat a doladovat a nemusel jsi pertlovat.
Staci vzit hrdla clamp spojeni s dlouhym potrubim, navarit na nej ploche dynko, to same nahore a udelat diru a dat tam kousek trubicky. Rembranu lze udelat z ruznych materialu.
... njn, neda se nic delat, to REA (elektroservo) tam nedavaji pro srandu kralikum

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)