Zkušenosti s přetlakovou bankou MTDI na 2260

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ezop
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zkušenosti s přetlakovou bankou MTDI na 2260

Příspěvek od ezop »

Zdar mistři přešel jsem z 1756 na 2260 a nastal problém. Se 1756 jsem tlačil 1.8bar a regulace chodila krasně,měl jsem tam ještě regulátor tlaku. Na 2260 se přes 2-2.2 bary nedostanu. Zkoušel jsem štelovat s bankou ale když jsem to dotahl (přitvrdil) Tak měla regulace krátkou dráhu. Jedine co by pomohlo je asi silnější pružina do banky. Mate s tím někdo zkušenosti? Klidně i SZ diky.
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

ahoj, přidej tam péro zvenku, když dáš jeden konec se šroubkem, můžeš plynule regulovat tlak. Čao.
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

To je dobrej napad :) sice to bude taková mastacka práce ale jedině tak bych se s tím mohl domluvit. Díkec
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nebo dej silnejsi banku, napriklad z twinturbo systemech z 35d a 4.0d ktere reguluji otevreni klapky na vyfuku.

35d 272k (ta vlevo ve vertikale s bankou nahore)

35d 286k (ta vlevo v diagonale)

4.0d 306 (ta ve vertikale s bankou dole)

Nicmene, lehci je si takovou vetsi banku nechat vyrobit, udelat ji na priruby nebo jeste lepe nejakou objimku abys to mohl prubezne stelovat a doladovat a nemusel jsi pertlovat.
Staci vzit hrdla clamp spojeni s dlouhym potrubim, navarit na nej ploche dynko, to same nahore a udelat diru a dat tam kousek trubicky. Rembranu lze udelat z ruznych materialu.

... njn, neda se nic delat, to REA (elektroservo) tam nedavaji pro srandu kralikum ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

jj elektrika je elektrika 8) no z tou silnější bankou je to taky dobrej nápad.Ma nakej obtok tu banku silnější? nebo všecky obtoky jsou + - stejny. Bo ta banka z BMW bude asi raketa.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“