Pomoc BMW E90 330d M57 9/2007
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim potrebuji spise poradit.nastavil jsem rozvody ALE !
Nastavoval jsem podle autodat,jenze si nejsem jisty zda ma byt první pist v horni uvrati a pak zaaretovana klika do setrvacniku,logicky ano.vse mi sedi vacky také.jenze je tam o kousek dal ještě jedna dira va setrvaku do které mi pasuje tez aretace.
O co jde? motor nastartuji tak vrni jak kocka a nemá ani dlouhy start ,prevali a naskoci.pochvilce nez se naplni hydra vse vpohode ,jakmile se hydra doplni zacne paty valec vynechávat.
vse kontrolovano a zameneno hydra,ventili,voditka,vahadla i vstrik prehozen jinam.
Muze mi někdo poslat jiné schema nastaveni nez je v autodatech prosim dekuji moc budu vdecny.
Nastavoval jsem podle autodat,jenze si nejsem jisty zda ma byt první pist v horni uvrati a pak zaaretovana klika do setrvacniku,logicky ano.vse mi sedi vacky také.jenze je tam o kousek dal ještě jedna dira va setrvaku do které mi pasuje tez aretace.
O co jde? motor nastartuji tak vrni jak kocka a nemá ani dlouhy start ,prevali a naskoci.pochvilce nez se naplni hydra vse vpohode ,jakmile se hydra doplni zacne paty valec vynechávat.
vse kontrolovano a zameneno hydra,ventili,voditka,vahadla i vstrik prehozen jinam.
Muze mi někdo poslat jiné schema nastaveni nez je v autodatech prosim dekuji moc budu vdecny.
Naposledy upravil(a) romcacrx dne 14 zář 2015, 20:14, celkem upraveno 1 x.
Pomoc BMW E90 330d N57 9/2007
To jsem si myslel a nechtel jsem to sliset,da se to nejak zjistit zda je pootocena nebo ne?
Naposledy upravil(a) romcacrx dne 14 zář 2015, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Pomoc BMW E90 330d N57 9/2007
Tak na to nemusim merit tlaky.To ze nedosedaj ventili a utika tam tlak,to vim.Jde mi o to kdo dokaze skontrolovat popripade tedy opravit vacku.
nebo me napada takova věc,co nechat obe vacky prebrousit na ostrou verzi,tim bych asi vyresil soucasne i tento problém ,protože tam jde asi jen o setiny nedovreni ventilu.
Co vy na to?
nebo me napada takova věc,co nechat obe vacky prebrousit na ostrou verzi,tim bych asi vyresil soucasne i tento problém ,protože tam jde asi jen o setiny nedovreni ventilu.
Co vy na to?
nahodou nemate někdo kompletni rozmer vacky v jakých uhlech mají byt palce?
Naposledy upravil(a) romcacrx dne 14 zář 2015, 20:13, celkem upraveno 1 x.
Vacky kup novy nebo dej jiny z nepotkanyho motoru. Krom toho ze se nakopli a pootocili palce, jsou i prohnuty a casem by to zk... hlavu. Ty vacky sam stejne nezmeris co se casovani tyce a neopravis. Krom toho, jsi si jistej oznacenim motoru? Podle me je tam motor M57N2. Ten co pises se daval az do F rady.
Je to samozdrejme M57N2
Re: Pomoc BMW E90 330d N57 9/2007
Jeste mi prosimte vysvetli jak jsi to myslel s tou ostrou verzi? Asi mi neco uniklo.
Jeste mi prosimte vysvetli jak jsi to myslel s tou ostrou verzi? Asi mi neco uniklo.
Re: Pomoc BMW E90 330d N57 9/2007
No, nabrousí ten hup jinde. Utopie, skončí to novou/druhou vačkou...Bmwrepair píše:nebo me napada takova věc,co nechat obe vacky prebrousit na ostrou verzi,tim bych asi vyresil soucasne i tento problém ,protože tam jde asi jen o setiny nedovreni ventilu.
Jinak se N57 do E90 dával, ale až do LCI.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D