strata vody tdi 81kw ASV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ferdy91
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

strata vody tdi 81kw ASV

Příspěvek od ferdy91 »

Zdravim chalani mam nasledujuci problem a to v podobe straty vody.S autom som siel zhruba 350km kde nadobka bola naplnena na max vody a po tejto vzdialenosti mi uz signalizovalo malo vody a musel som doliat.Vacsinou na dlhych trasach mi to menej zozere vody.Dneska som sa pustil do diagnozy expanzku som vymenil ale nic.skontroloval vsetky spoje vsetko vypada ok.Hadice su tak mierne natlacene ale rukou ich stlacim smrad s expanzky necitit olej pekne cisty nestupa ani neubuda tah na 1 plus spotreba komb. podla pc 4.6.ziadne nudzaky starty pri 0 na brnk za tepla trosicku dlhsie tak do 1s.proste ziaden naznak nicoho zleho len ta strata vody ma sere nakolko sa blizi zima a nemrzka zase neni zadarmo a umrznut ho nechcem.Nemal niekto z vas podobny problem? alebo kde zacat? zo spodu nikde nic vobec nevydno auto nedymi len ked je zima pri prvom starte trosku zadymi mozno tak na 3 4 sekundy potom uz nic.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ostrá jízda 20km a pokud budou hadice tvrdý jak šutr tak si dáš hlavu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ketys
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ketys »

pravdu díš ladasi, taky mě to potkalo ... ale kdybych nazačal jezdit hodně dálnice, tak bych to snad ještě nějakej ten pátek ani nepoznal 8)
Škoda Octavia 1.9 TDi 81kW AHF (5/2001) - EGR off a stage I: 95kW@308Nm
PeITeeR
Přispěvovatel

Příspěvek od PeITeeR »

Taky jsem to mel na svy mestsky agr kokte. Pak jsem ji vytahl cca 40km a zpet a nebylo o cem.. Tak to pekne sedi. Nehlede na to, na kolik dalsich veci se prislo, ze je spatne (crazy)
O1AsvChipKw?KatOffEgrOffPukTT312mmKN+Nuda
kubima
Přispěvovatel

Příspěvek od kubima »

A nebo natlakovat soustavu a pořádně se dívat. Je to velký množství vody, to musí být někde vidět. Takže jestli máš v autě suchý koberečky a pod autem ani kapka, tak jak říká laďas :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“