Moderátoři: šulda, Moderátoři
to --p-- by melo znamenat programirung ,takze to jako teoreticky neco v tacho dela jak dlouho jsi cekal nez jsi to odpojil?Predator píše:Tak jsem konecne "zkonstruoval" kabel a stekr do tacha, ale nechodi to...Dokonce kdyz to pripojim objevi se misto kilaku tohle: --p--
nevi nekdo z vas co s tim? diky za rady
No to me taky napadlo (programirung), cekal jsem 5 minut (nekolikrat) ale nic se nenaprogramovalochiptuning píše: to --p-- by melo znamenat programirung ,takze to jako teoreticky neco v tacho dela jak dlouho jsi cekal nez jsi to odpojil?
ale rovnou upozornuju , ze tyhle programy nepouzivam tak nevim jak fungujou
1. chce to 100% DOS, nebo alespoň nabootovat do DOSu pod Win95/98Predator píše:No to me taky napadlo (programirung), cekal jsem 5 minut (nekolikrat) ale nic se nenaprogramovalochiptuning píše: to --p-- by melo znamenat programirung ,takze to jako teoreticky neco v tacho dela jak dlouho jsi cekal nez jsi to odpojil?
ale rovnou upozornuju , ze tyhle programy nepouzivam tak nevim jak fungujou
bootuju freeDOS, notebook 233 Mhz, LPT 1vagus píše: 1. chce to 100% DOS, nebo alespoň nabootovat do DOSu pod Win95/98
2. počítač s CPU <233MHz
3. port LPT musí být namapován na adrese 378h (LPT1) nebo 278h (LPT2)
pac se to udelat i venku na ulici a je to za chvilikevino píše:ja som s tym spravil asi 2 budiky jedny boli z golfa 3 diesel, ale radsej vypajkujem eepromku, pretoze niekto tu na fore spominal ze to moze aj po... obsah budikov. a vypajkovat je istota a je tam DIL eeprom takze pohodicka.
tiez by ste vsetko chceli robit len cez kabel
Jakým způsobem se dá vyčíst/zapsat ten obsah eepromky? Stáhnul jsem si program TachoSoft 1.7,který umí přepočítat km na nějaký HEX-tvar (150000km = EDB0),ale dál už nevím co stím.Zřejmě budu potřebovat nějaký programátor eeprom,ale jaký?kevino píše:ja som s tym spravil asi 2 budiky jedny boli z golfa 3 diesel, ale radsej vypajkujem eepromku, pretoze niekto tu na fore spominal ze to moze aj po... obsah budikov. a vypajkovat je istota a je tam DIL eeprom takze pohodicka.