vlastnim auto VW Golf 4 s motorom 1.9tdi 66kw kod ALH najazdene 258 000km origo..audi od 1majitela.Problem je nasledovny: večer okolo 23 odparkujem auto,rano okolo 9-10tej ho idem naštartovať a v tom sa vyvali biely dym z vyfuku,nie husto biely ale taky slabši,vyleti to na cca 2-3sekundy a potom je klud žiadny dym ani biely ani čierny počas celej prevadzky auta.Teple štarty su ok,motor chyta na brnk okamžite.Studene štartovanie trva cca 2-3sekundy z toho raz motor len toči a naskoči,alebo chce hned naskočit ale nechyti a pretača motorom dalej,už ide naskočit ale nechyti toči dalej a podari sa naskocit až na 3-4pretočenie,zase dym na 2-3sekundy a tak je klud.Pôvodne som mal predvstrek na 43 a bolo dymu po menej,myslel som že je to predvstrekom ktory som nastavil na hodnotu 52 no štartovaniu to nepomohlo akurat tak viac dymu pri starte mam,aj ked som nechal nazhavit tak to startlo lepšie no dym stale išiel.
Vykonany servis na aute predošlim majitelom: repas palivoveho cerpadla,vymena vstrekovačov za nove + vaha vzduchu.
Ja som vymenil všetky filtre,olej,tesnenie na Tcku(palivovy filter),vymena zhavicov,rele zhavenia,prepadove hadicky,vymeneny egr ventil lebo pôvodny presakoval olejom,precistene sanie,prekontrolovana elektrika k zhavicom-všetko ok,vymene cidlo teploty vody.
Na Vagu som si pozeral cidlo teploty vody,teplotu paliva,teplotu nasavaneho vzduchu a všetko je v pohode..vag je bez chyb.Ak niekto vie co mam pozriet aky kanal tak nech napiše a pozriem to