Reflexni prvky na auto

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dandic
Nováček
Odpovědi: 0

Reflexni prvky na auto

Příspěvek od Dandic »

Ahoj chci se zeptat zda nekdo netusite jak je to se " zdobenim" auta reflexnimi prvky...co na to policajti? zda se smi pouzivat jen homologovane nebo je to jedno....nikde jsem na tohle tema nenasel zadnou diskusi.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

děláš u komediantů nebo proč to chceš ??
Dandic
Nováček

Příspěvek od Dandic »

roman1648 píše:děláš u komediantů nebo proč to chceš ??
Vsichni kdo nosi vesty s reflexnimi prouzky jsou komedianti? Auta nad 3,5t ? cisterny ? vsechno to jsou komedianti ? Nebo to slouzi pro lepsi viditelnost v provozu a za snizene viditelnosti ?

Pokud nemas vecne info k diskusi tak Ti dekuji za prispevek Aktivisto Romane...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nemusis se certit,ja jen ruzny cinkrlatka,odrazecky,chromovy dekliky a podobny blbiny na autech uplne nesnasim ;) ale jak kdo chce
Nevim jaky prvky konkretne mas na mysli a kam je chces aplikovat...tos nenapsal 8)
Dandic
Nováček

Příspěvek od Dandic »

roman1648 píše:Nemusis se certit,ja jen ruzny cinkrlatka,odrazecky,chromovy dekliky a podobny blbiny na autech uplne nesnasim ;) ale jak kdo chce
Nevim jaky prvky konkretne mas na mysli a kam je chces aplikovat...tos nenapsal 8)
Tak... tim bylo treba zacit...
Ja mam na mysli decentni prouzky napriklad na obrysove casti vozu....za prve jak uz jsem zminoval viditelnost a dal taky jako poznavaci znameni pro znale...my co mame seriovou stribrnou ochcavku kterych jezdi mraky vi o cem mluvim...
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

já jsem kupoval odrazky v metráži, co se lepí na nákladáky, je to homologované, a stojí to pár kaček. Jen radši dodrž barvy-bílá vpředu, červená vzadu.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Dandic
Nováček

Příspěvek od Dandic »

jirkastrachota píše:já jsem kupoval odrazky v metráži, co se lepí na nákladáky, je to homologované, a stojí to pár kaček. Jen radši dodrž barvy-bílá vpředu, červená vzadu.
Presne tohle mam v planu...nemel jsi nikdy zadny problem s certama ani na technicky ?
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

U nás je možný sehnat např. tohle ;)

Kód: Vybrat vše

http://www.protruck.cz/reflexni-prvky/
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

hlavně použíj s homologací !!!a fakt decentně
jinak kdybych do tebe vletěl tak bych tvrdil že mě to oslnilo .....

začal bych tím že bych napsal na ministerstvo dopravy jak se na to budou tvářit a jestli je možno použítn i na osobák , připadně stk a zapsat do TP ....
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Dandic
Nováček

Příspěvek od Dandic »

bombastiq píše:hlavně použíj s homologací !!!a fakt decentně
jinak kdybych do tebe vletěl tak bych tvrdil že mě to oslnilo .....

začal bych tím že bych napsal na ministerstvo dopravy jak se na to budou tvářit a jestli je možno použítn i na osobák , připadně stk a zapsat do TP ....
:) jako urcite homologovany ale to bys pak mohl tvrdit ze te oslnuje sanitka a policie atd...nemyslim si ze by to dalo postavit na takovou uroven
tohle prece neni nejaky doplnujici osvetleni tohle pouze odrazi...jimak dik za nazor
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

sanitka hasiči maj schvalovačku
v praze u dekry , sou nafocený
zaměřený pozice světel a reflexních nálepek
ja na to protokol cca 500stránek co jo a co ne .....

trošku do toho dělám tak vím .... ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“