Reflexni prvky na auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Reflexni prvky na auto
Ahoj chci se zeptat zda nekdo netusite jak je to se " zdobenim" auta reflexnimi prvky...co na to policajti? zda se smi pouzivat jen homologovane nebo je to jedno....nikde jsem na tohle tema nenasel zadnou diskusi.
Vsichni kdo nosi vesty s reflexnimi prouzky jsou komedianti? Auta nad 3,5t ? cisterny ? vsechno to jsou komedianti ? Nebo to slouzi pro lepsi viditelnost v provozu a za snizene viditelnosti ?roman1648 píše:děláš u komediantů nebo proč to chceš ??
Pokud nemas vecne info k diskusi tak Ti dekuji za prispevek Aktivisto Romane...
Tak... tim bylo treba zacit...roman1648 píše:Nemusis se certit,ja jen ruzny cinkrlatka,odrazecky,chromovy dekliky a podobny blbiny na autech uplne nesnasimale jak kdo chce
Nevim jaky prvky konkretne mas na mysli a kam je chces aplikovat...tos nenapsal
Ja mam na mysli decentni prouzky napriklad na obrysove casti vozu....za prve jak uz jsem zminoval viditelnost a dal taky jako poznavaci znameni pro znale...my co mame seriovou stribrnou ochcavku kterych jezdi mraky vi o cem mluvim...
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
hlavně použíj s homologací !!!a fakt decentně
jinak kdybych do tebe vletěl tak bych tvrdil že mě to oslnilo .....
začal bych tím že bych napsal na ministerstvo dopravy jak se na to budou tvářit a jestli je možno použítn i na osobák , připadně stk a zapsat do TP ....
začal bych tím že bych napsal na ministerstvo dopravy jak se na to budou tvářit a jestli je možno použítn i na osobák , připadně stk a zapsat do TP ....
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

bombastiq píše:hlavně použíj s homologací !!!a fakt decentně

tohle prece neni nejaky doplnujici osvetleni tohle pouze odrazi...jimak dik za nazor