Ventil TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Ventil TDI

Příspěvek od jericho-3 »

Trochu mne zarazilo a zajimalo by mne, jak častá je to závada a jak je způsobena, když zmizí kraj výfukového ventilu -vypadá to jako kdyby "upadl" tak 2-3 mm těsnicí plochy ventilu..Zažil jsem to několikrát u jiných vozů , není to upálení ventilu/taky proč když je tam hydro/ ale upadnutí materiálu..U TD koncernu a i u TDI jsem to ještě neviděl..Asi jsem měl štěstí... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

to jsi zažil, že se tím zabýváš a přichází k tobě nemocné tdi , svých vozidel si vážíš a takový problém tě nepotká, ani mě

u tdi ti klidně praskne vahadlo a vysune se vstřik sděláž hlavu a celý talíř ventilu upadl do pístu

:o

mladá noha, mladý mozek, chip, tryska, chtíč, upravená váha, široké boty, a dějou se věci nepochopitelné ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To jo, byly někdy pusy s pístem, ale tohle je rotačka , původní stav nikdo v ní nebyl , takže jsem první co to otevřel/200000 km /a tady se tyhle věci nestávají. Ale jsem rád, prázdný válec bez komprese jsem přičítal něčemu jinému.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“